Haberler

21. Osman Erverdi Minikler Basketbol Şenliği Şampiyona Havasında Geçiyor

21. Osman Erverdi Minikler Basketbol Şenliği'nde ilk gün 8 maç yapıldı.

21. Osman Erverdi Minikler Basketbol Şenliği'nde ilk gün 8 maç yapıldı.

Feryapı'nın sponsor olduğu ve yüzlerce basketbolseverin takip ettiği 1. gün maçları oldukça çekişmeli geçti. Türk basketbolunun duayen ismi Orman Erverdi'yi anmak için düzenlenen turnuvada 16 takım mücadele ediyor.

İlk gün maç sonuçları şu şekilde gerçekleşti: Fenerbahçe Ülker B takımı Üsküdar Basketbol'u 30-15; Anadolu Efes O.D.T.Ü'yü 53-14; Pamukspor Armada SK takımını 36-24; Galatasaray D.S.İ'yi 31-24, Beşiktaş JK Beykoz SK takımını 32 - 16; İdealtepe SK Mavibirlik SK takımını 36 - 13; Fenerbahçe Ülker Şişli Terakki SK takımını 53 - 17 ve All Stars İstanbul Basketbol Değişim SK takımını 44-11 yendi.

TÜRKİYE'NİN ÖNDE GELEN KULÜPLERİ KATILIYOR

Osman Erverdi Minikler Basketbol Şenliği'ne her yıl İstanbul ve Türkiye'nin önde gelen kulüpleri katılıyor. İstanbul Maltepe'deki Pamukspor Tesisleri'nde, Tansel Urcan Basketbol Akademi'nin organizasyonu ile gerçekleşen şenlikte bu yıl 16 kulüp mücadele ediyor. Türkiye Şampiyonası havasında geçmesi beklenen turnuvada yer alacak takımlar şu şekilde; Galatasaray Liv Hospital, Fenerbahçe Ülker, Beşiktaş Integral Forex, Anadolu Efes, ODTÜ, DSİ, Beykoz Spor Kulübü, Şişli Terakki Kulübü, Pamukspor, Mavibirlik Spor Kulübü, İdealtepe Spor Kulübü, Armada Spor Kulübü, Üsküdar Basketbol, Allstars İstanbul Basketbol, Fenerbahçe Ülker B ve Değişim Spor Kulübü.

ALL-STAR MÜSABAKASI NEFES KESECEK

Gayrimenkul sektöründe hayata geçirdiği projelerle ve geliştirici vizyonuyla farkındalık yaratan FerYapı, spora verdiği desteği aralıksız sürdürüyor. FerYapı'nın sponsor olduğu 21. Osman Erverdi Minikler Basketbol Şenliği'nde bu yıl ödül gününde ilk kez Veteranlar All-Star müsabakası düzenlenecek. Bu müsabakaya Osman Erverdi'nin antrenörlüğünü yaptığı oyuncular ve onu seven eski basketbolcular katılacak. All-Star takımlarının koçluklarını ise basketbolun duayen isimleri Rıza Erverdi ve Çetin Yılmaz yapacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fenerbahçe Ülker Anadolu Efes İstanbul Üsküdar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title