Haberler

21 Bin TL'sini Dolandırıcılara Kaptırdı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir kadın, kimliğinin terör örgütünün eline geçtiği ve kuyumcudan alışveriş yapıldığı söylenerek 21 bin TL’sini dolandırıcılara kaptırdı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir kadın, kimliğinin terör örgütünün eline geçtiği ve kuyumcudan alışveriş yapıldığı söylenerek 21 bin TL'sini dolandırıcılara kaptırdı.

Edinilen bilgi ve iddiaya göre, Gebze Mustafa Paşa mahallesinde F.G.(53) isimli kadına, kimliğinin terör örgütünün eline geçtiği söylenerek 21 bin TL'sini ve 500 dolarını dolandırıcılara kaptırdı. Dolandırıcılar ev hanımı olan F.G. adındaki kadını arayarak kendisine ait kimliğin terör örgütünün eline geçtiğini ve kuyumcudan alışveriş yapıldığını söyledi. Ardından F.G.'ye şahısların yakalanması için evinde bulunan para ve altınları Mustafa Paşa Cami karşındaki bir konteynırın yanına bırakılmasını istediler. F.G., 21 bin TL para ile 500 doları verilen adrese bırakarak olay yerinden uzaklaştı.

Parayı bıraktıktan sonra kendisini kimsenin aramamasından şüphelenen ve dolandırıcıların kurbanı olduğunu anlayan F.G. emniyete şikayette bulundu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Paşa Gebze Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title