Haberler

    2018 Chevrolet Equinox Hafifledi

    CARMEDYA.COM – Chevrolet yenilenen SUV modeli olan Equinox’u 2016 Los Angeles Motor Show’da otomobil severlerin beğenisine sundu. Yeni bir platform üzerinde yükselen model, selefine göre 180 Kg hafiflemiş. Model iki turbo benzin ve bir dizel motor ile satışa sunulacak. Benzinli ünitelerden ilki 1.5 litre hacminde olacak. Bu motor 170 Hp güç üretecek. Diğer ünite ise 2.0...

    CARMEDYA.COM – Chevrolet yenilenen SUV modeli olan Equinox"u 2016 Los Angeles Motor Show"da otomobil severlerin beğenisine sundu. Yeni bir platform üzerinde yükselen model, selefine göre 180 Kg hafiflemiş. Model iki turbo benzin ve bir dizel motor ile satışa sunulacak. Benzinli ünitelerden ilki 1.5 litre hacminde olacak.

    Bu motor 170 Hp güç üretecek. Diğer ünite ise 2.0 litre hacminde ve 252 Hp güç üretiyor. Dizel cephesinde yer alacak motor 1.6 litre 136 Hp. Benzinli üniteler 9 ileri otomatik şanzımanla kombine edilmiş. Dizel motor ise 6 ileri otomatik şanzıman ile geliyor. Tüm modeller önden çekişli olarak satın alınabilecek. Ek olarak 2018 Chevrolet Equinox dört tekerlekten çekiş sistemini de müşterilerine sunacak.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Los Angeles Chevrolet Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title