Haberler

2017 Balkan Güreş Şampiyonası İznik'te Yapılacak

Güncelleme:

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Türkiye Güreş Federasyonu başkanlığına ikinci kez seçilen İznikli Musa Aydın'ı makamında kabul etti.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı İznikli Musa Aydın 2017 Eylül- Ekim aylarında Balkan Güreş Şampiyonasının İznik'te yapılacağının sözünü verdi.

Başkan Aydın Belediye Başkanı Osman Sargın ve Ak Parti İlçe Başkanı Mahmut Hersek ile İznik'te yapılması planlanan Balkan Güreş Şampiyonası hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı İznikli Musa Aydın'a Türkiye Güreş Federasyonu Yağlı Güreş Bölge Sorumlusu Orhan Yavaş, Bursa Büyükşehir Belediye spor Kulübü Boks Branşı Koordinatörü Kazım Aydın, Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürü ve Güreş Antrenörü Hüseyin Coşkun, Türkiye Güreş Federasyonu yönetim kurulu üyesi Muhittin Özel, Kırpınar cazgırı İznikli Pele Mehmet ziyarette eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı konuşma da" Öncelikle Ata sporumuz Güreşe verdiğiniz destek ve değerden dolayı sizleri kutluyorum. Federasyondaki başarılı çalışmalarınızdan dolayı ekibinize teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum. İznik Güreş Takımımız her gittiği güreş müsabakalarında güzel derecelerle İznik'i temsil ediyorlar. Genç Güreşçimiz Enes Uslu gerek Dünya gerekse Avrupa'daki müsabakalarda Ülkemizi, İl ve İlçemizi en iyi şekilde temsil ederek Türk Bayrağını göndere çektirerek, bizler büyük gurur yaşattı. Sizlerin nezdinde genç güreşçilerimizi tebrik ediyorum. İznik Belediye Başkanlığı olarak Güreş sporuna bugüne kadar nasıl destek oldu isek bundan sonra da desteğimiz tamdır" dedi.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ise seçimlerde verdiği destek nedeniyle Başkan Sargın'a teşekkür etti. Güreş'in Türk ata sporu ve Türk spor tarihine bakıldığında en çok başarı alınan alan olduğunu vurgulayan Aydın, "13 Kasım'da delegelerin seçimiyle başkanlığa seçilmiş olduk. İnşallah önümüzdeki hedef, Tokyo Olimpiyatlarıdır. Dünyanın en büyük güreş takımıyla bu olimpiyatlara katılmak istiyoruz. 4 yıllık süreç inşallah uzun ve güzel olacak. Olimpiyatlara en iyi şekilde hazırlanıp, ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektireceğiz. İznikli genç güreşçilerimizin başarıları bizleri gururlandırıyor. Allah'ın izni ile 2017 Balkan Güreş Şampiyonası İznik'te yapılacak"diye konuştu.

Ziyaretin ardından Aydın, seçimlerde verdiği destek nedeniyle güreşi simgeleyen plaket verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Sargın Musa Aydın İznik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title