Haberler

    2017 Bafta Film Ödülleri Adayları Belli Oldu

    İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA) ödüllerinin bu yılki adayları da belli oldu.

    İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA) ödüllerinin bu yılki adayları da belli oldu.

    Altın Küre Ödülleri'nden (Golden Globe) 7 heykelciği alarak, taze bir başarı ile çıkan yönetmen koltuğunda Damien Chazelle'in oturduğu romantik müzikal La La Land /Aşıklar Şehri en iyi film dahil 11 dalda aday gösterildi. Filmin baş rollerini paylaşan Ryan Gosling ve Emma Stone da en yi aktör ve aktris dallarında aday gösterildi.

    Ünlü moda tasarımcısı Tom Ford'un ikinci filmi Nocturnal Animals da BAFTA ödüllerinin en iyi yönetmen dahil 9 adaylıkla güçlü yapımlarından biri olarak gösteriliyor.

    İlk gösterimini 1 Eylül 2016'da Venedik Fİlm Festivali'nde yaptığından bu yana kendinde çokça söz ettiren bilim kurgu filmi Arrival / Geliş de BAFTA Ödül Gecesine 9 adaylıkla gidiyor. Denis Villeneuves'in yönetmenliğindeki Geliş, uzaylıları anlamaya çalışan bir dil profösörünün hikayesini konu ediniyor.

    Yönetmen Keneth Lonergan ise BAFTA'da En İyi Yönetmen ödülünü Manchester by The Sea / Yaşamın Kıyısı'nda yapımı ile arayacak.

    İngiliz sinemasının geçtiğimiz yıla damgasını vuran yapımı I, Daniel Blake'de beklendiği gibi Bafta ödüllerinin adaylarından. Beş dalda aday olan filmin yönetmen koltuğunda, Ken Loach oturuyor.

    2017 BAFTA Film Ödülleri 12 Şubat'ta Royal Albert Hall'de yapılacak gala gecesiyle sahiplerini bulacak.

    Auteur:

    Tags:Gepost: 10 januari 2017

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Damien Chazelle Ryan Gosling Emma Stone Küre Dünya Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title