Haberler

2016 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, kredi kartının, kredi değil bir ödeme aracı olduğunu belirterek, "Ancak Türkiye'de yanlış kullanılıyor, yapısal değişikliğe gidilmesi gerekir" dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, kredi kartının, kredi değil bir ödeme aracı olduğunu belirterek, "Ancak Türkiye'de yanlış kullanılıyor, yapısal değişikliğe gidilmesi gerekir" dedi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Hazine Müsteşarlığı, BDDK, SPK'nın 2016 yılı bütçelerinin görüşmeleri devam ediyor.

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut'un, İş Bankası'na yönelik açıklamalarını gündeme getirdi.

BDDK'ya İş Bankası'na el koyma girişimi olup olmadığını soran Çam, SPK'ya, "Bu açıklamadan sonra bankanın hisseleri düştü. Açıklamadan önce kimlerin hisselerini sattığını, fiyatlar düştükten sonra kimlerin aldığını araştırdınız mı?" sorusunu yöneltti.

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, mali disiplinin kalmadığını, açığı tutturmanın mali disiplin anlamına gelmediğini savundu.

HDP Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan, Kürt sorununun çözülmemesi, baharın gelmesiyle yeni çatışmalı sürecin başlayacağının öngörülebileceğini ileri sürdü.

Çatışmalı sürecin başlamasıyla ekonominin zayıflayacağını iddia eden Aydoğan, "Birkaç ay içinde sorunun çözümüne yönelik adım atılmazsa, yeni anayasa yapım süreci değerlendirilmezse, öngörüm odur, 1990'lı yılları da aşacak bir süreç olacak. Türkiye'de ekonomi ve siyasi istikrarın bozulacağı dönemi yaşayacağız gibi duruyor. Umuyorum böyle olmaz" diye konuştu.

HDP Muş Milletvekili Ahmet Yıldırım, dünyada vergi sayısının en fazla olduğu ülkelerden birinin Türkiye olduğunu savunarak, "Attığımız adımda, açtığımız muslukta, kullandığımız elektrikte yaşamımızın her alanı vergi" diye konuştu.

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, kredi kartının, kredi değil bir ödeme aracı olduğuna işaret etti. Savaş, ancak Türkiye'de bunun yanlış kullanıldığını, revize edilmesi, yapısal değişikliğe gidilmesi gerektiğini vurguladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, seçimden önce kredi kartından kaynaklanan faizleri sileceklerini açıkladığını ifade eden Savaş, bunun mümkün olup olmadığın sordu.

Kaynak: AA / Politika

Mustafa Savaş AK Parti Türkiye Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama başvuruları ne zaman? MEB Atama başvuruları nasıl yapılacak? 2024 Öğretmen atamasından KPSS ve mülakat var mı? Kontenjanlar ve branş dağılımı açıklandı mı? Öğretmen atama sayısı belli oldu! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı ne olacak? Hangi branştan ne kadar atama yapılacak? YASİN CENGİZ NE KADAR KAZANIYOR? Yasin Cengiz kimdir, nereli? ÖĞRETMEN ATAMASI BRANŞ DAĞILIMI: Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu mu? Branş dağılımı nasıl olacak? Alfa Beyin Dalgaları: Ne İşe Yararlar ve Nasıl Çalışırlar? 20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN YAPILACAK? Branş dağılımı belli oldu mu? KPSS öğretmen atamasında mülakat var mı? ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN? Kaç öğretmen atanacak? Yusuf Tekin ne dedi? Aziz Yıldırım yeniden aday mı olacak? Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına aday mı oluyor? AKARYAKITTA ÇİFTE İNDİRİM! Benzin indirimi ne zaman? Mazot ve benzine kaç TL indirim var? Öğretmen ataması yapılacak mı? MEB Öğretmen atama sayısı ve branş dağılımı belli mi? 2024 ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ! Öğretmen atamaları ne zaman açıklanacak 2024? MEB Öğretmen atama sayısı ve branş dağılımı belli mi? MEB 2024 Öğretmen ataması kadro ve branş dağılımı açıklandı mı? Kurban bayramı ne zaman? #128015 2024 Kurban Bayramı'na kaç gün kaldı? ANNELER GÜNÜ hangi gün? #128144 Anneler günü ne zaman? 2024 Türkiye'de Anneler Günü hangi gün?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title