Haberler

2016'nın İlk Bebeği Emir

Bursa’nın İnegöl’de yılın ilk bebeği Songül-Hasan Aksoy çiftinin çocuğu Emir bebek oldu.

Bursa'nın İnegöl'de yılın ilk bebeği Songül- Hasan Aksoy çiftinin çocuğu Emir bebek oldu. 00.02'de dünyaya gelen Emir bebeği, babasından ve annesinden önce Belediye Başkanı Alinur Aktaş gördü.

Doğum sancısıyla İnegöl Devlet Hastanesine getirilerek Doğumhaneye alınan anne 30 yaşındaki Songül Aksoy, saat 00.02'de bir erkek bebek dünyaya getirdi. 3 kilo 900 gram dünyaya gelen bebeğe Emir ismi verildi. Sağlıklı olan Emir bebeği babasından önce Belediye Başkanı Alinur Aktaş görme imkanını yakaladı.

BABA VE BAŞKANLA İLK POZU

Dünyaya gelen Emir bebeği ziyaret eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bebeğe küçük altın taktı. Emir bebek ilk pozunu İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile verdi.

Mutluluktan gözyaşlarına boğulan Baba Hasan Aksoy, "Büyük sürpriz oldu bizim için. İlk çocuğumuz. Çok mutluyuz. Allah herkese nasip etsin. Bebeğimizin 2016 yılının ilk dakikalarında dünyaya gelmesi ve Belediye Başkanımızın bizi ziyaret etmesi bize mutluluk veren iki sürpriz oldu. Bebeğimize Emir ismini verdik" dedi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, "Allah analı babalı büyütsün inşallah. 10 dakika önce dünyaya geldi ve biz bebeğimizi ziyaret ettik. Cumhurbaşkanımız üç çocuk diyor, onu da unutmamak lazım. İnegöl'ün en yeni ferdi bu bebek oldu. İnegöl'ün en genç insanı Emir oldu. Ailesini tebrik ediyorum" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Alinur Aktaş Hasan Aksoy İnegöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title