Haberler

2015'te Çağrı Merkezi Sektöründe ''İş Ortaklığı'' Anlayışı Artacak

Güncelleme:

2014 yılında Çağrı Merkezi Sektörü hizmet alan ya da veren olmaktansa ''iş ortağı'' olma yönünde hızlı bir değişim içerisine girdi.

Hem işveren hem de iş alan kurumlar artık fiyat unsurunun ön plana çıkarıldığı projeler yerine kaliteli, sürdürülebilirliği olan, proaktif bir süreçle birlikte iş/proje geliştirmeye destek veren çalışmaları daha çok tercih ediyor.

Uzman kadrosu ve sektörel deneyimi ile çağrı merkezleri için strateji geliştirmekten uçtan uca teknoloji yönetimine kadar komple çözümler sunan Procat ve gelişmiş ses teknolojileri hizmetleri veren Speechouse ile çağrı merkezi sektöründe bir ilki gerçekleştiren Call Center Hotel, Çağrı Merkezi Konferansı ve Fuarı'nda iş ortaklarına 2015 hedeflerini ve yeni hürün/hizmetlerini anlattı.

Çağrı merkezi yazılım platformu Interactive Intelligence (ININ) Türkiye temsilcisi ve Elite Partner'ı olan Procat, yeni geliştirdiği Customer Interaction Center 4.0, Interaction Dialer 4.0, Interaction Recorder 4.0, Interaction Analyzer 4.0, Interaction Optimizer (Work Force Optimization yazılımı), Interaction Feedback (Anket ve CES – Customer Effort Score Hesaplama Bileşeni), Interaction Supervisor iPad Edition, Interaction Web Portal, Dinamik Wallboard Yazılımları ve Speech Analytics çözümleri ile 2015'te iş ortaklarına farklı alternatifler sunuyor.

Ses teknolojilerinde dünya lideri Nuance Communications'ın çözüm ortağı olan Speechouse ise Türkçe Call Steering (Sesle Yönlendirme), Türkçe Mobil Sanal Asistan (Nuance Interactive Natural Assistant) uygulaması, Konuşmacı Doğrulama (Ses İmzası) projeleri, ACH'den tasarruf sağlayan Nuance VQA – Voice Quality Assurance ürünü ve Nuance Vocalizer'ın yeni Türkçe TTS (Text to Speech) versiyonu ile ses teknolojilerine farklı bir boyut kazandırıyor.

Çağrı merkezlerinin ihtiyaçlarına yatırım maliyetine girmeden ulaşmaları için dünyanın ilk 'çağrı merkezi oteli' konsepti ile 2009 yılında kurulan Call Center Hotel (CCH) İstanbul ve İzmir'de toplam 2000 koltuk kapasitesi ile teknolojik açıdan gelişmiş çözümlerle hizmet veriyor. CCH, teknoloji ve lokasyon kiralama hizmetlerinin yanı sıra çağrı merkezlerinin temel ihtiyaçlarından olan insan kaynağı desteği ve İK süreç otomasyonu, kalite yönetim hizmetleri ve bulut çözümleri ile de sektörde bir ilke daha imza atıyor.

2015'te Kalite Fiyattan Önemli Olacak

2015 yılında çağrı merkezi sektörünün fiyattan çok kaliteye önem veren bir sektör haline gelmesi gerektiğini vurgulayan Speechouse ve Call Center Hotel CEO'su Tarkan Ersubaşı, Procat olarak yeni projeler üreteceklerini, teknoloji tedariği ve uzun dönem teknik destek vermenin yanı sıra Bulut üzerinden verdikleri hizmetleri büyütmek için yeni ürünler ekleyeceklerini ifade etti.

Speechouse tarafında ise bu yıl önemli projelere imza attıklarını dile getiren Ersubaşı, çağrı merkezlerini arayan müşterilerini hızlıca doğru işleme yönlendirebilmek isteyen kurumların, bankaların, telekom operatörlerinin tercihi olan Türkçe Call Steering (Sesle Yönlendirme) projelerinin çok başarılı olduğunu ve bu gibi projelere devam edeceklerini aktardı.

2015'te de Call Center Hotel olarak çağrı merkezlerine teknolojiyi, altyapıyı ve profesyonel hizmetleri bir bütün olarak sunmayı hedeflediklerini belirten Ersubaşı, iş ortaklarına Call Center Hotel hizmeti sunmanın yanı sıra verdikleri insan kaynakları destek ve kalite değerlendirme hizmetleri ile de çözüm ortağı olma yönünde ilerleyeceklerini belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title