Haberler

2014 yerel seçim sonuçları - Fatma Şahin -

Resmi olmayan sonuçlara göre Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Fatma Şahin, "Bu necip millet kördüğümü çözmüş, 'AK Parti ile durmak yok yola devam' demiştir" dedi.

Resmi olmayan sonuçlara göre Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Fatma Şahin, "Bu necip millet kördüğümü çözmüş, 'AK Parti ile durmak yok yola devam' demiştir" dedi.

Şahin, il başkanlığında düzenlenen basın toplantısında, AK Parti'nin yerel seçimlerde aldığı sonucun, dünya ve Türk siyasi tarihinde önemli bir başarı olduğunu belirtti.

İktidarları döneminde milletin hayır duasını alarak hizmet üretmeye çalıştıklarını vurgulayan Şahin, şunları söyledi:

"Baktığınız zaman kazanan demokrasimiz, milletimizin sağduyusu ve feraseti olmuştur. Bu necip millet kördüğümü çözmüş 'AK Parti ile durmak yok yola devam' demiştir. Ayrıca kaosun, fitnenin ve dedikodunun kaybettiğini de görüyoruz. Milletimiz sandıkta, siyaset dışı birtakım oyunlarla halkı dizayn etmenin siyaset yolu olmadığını çok açık bir şekilde göstermiş ve gerekli dersi vermiştir."

Şahin, AK Parti'nin, yolculuğa milleti için çıktığını dile getirdi.

Halkın hiçbir zaman AK Parti'yi yalnız bırakmadığını vurgulayan Şahin, "Türk ve dünya siyasi tarihi; AK Parti'yi, Sayın Başbakanı ve bütün ekibini altın harflerle tarihe ve milletin gönlüne yazmıştır ve yazmaya devam edecektir. Çok net mesaj budur" diye konuştu.

Rakipleri karşısında çok net zafer kazandıklarını aktaran Şahin, yeni Türkiye'yi hep beraber inşa edeceklerini kaydetti.

Başarı hikayesini varış noktası olarak görmediklerini anlatan Şahin, "Bu aynı zamanda herkesin getirdiği noktayı bir yukarıya taşıma gayretidir. Çünkü biz kendimizle yarışıyoruz" dedi.

Şahin, hak ve adalet ölçüsünden ayrılmayarak herkese eşit mesafede hizmet üreteceklerini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer de başarılı bir seçim dönemi geçirdiklerini belirtti.

Konuşmaların ardından kesin olmayan sonuçlara göre Gaziantep'teki 10 belediye başkanlığından 9'unu kazanan AK Parti adayları, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Toplantıya, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Nejat Koçer, Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan, Halil Mazıcıoğlu ile Derya Bakbak da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Fatma Şahin Gaziantep Ak Parti Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title