Haberler

2014'ün En Güzel Drone Fotoğrafları

Uçan drone araçlar, harika manzara fotoğrafları çekmek için ideal. İşte Dronestragram sitesinin seçtiği 2014'ün en güzel drone fotoları.2014 yılında drone araçlar pazarında çok büyük bir gelişme gördük. Gerek eğlence, gerekse profesyonel amaçlarla kullanılan bu araçlar, harika fotoğraflar ve videolar çekmek için ideal. İşte National Geographic ile birlikte bir drone fotoğraf yarışması düzenlemiş olan Dronestagram sitesi, bu senenin uçan drone araçlarla çekilmiş en güzel fotoğraflarını seçti.

Uçan drone araçlar, harika manzara fotoğrafları çekmek için ideal. İşte Dronestragram sitesinin seçtiği 2014'ün en güzel drone fotoları.

2014 yılında drone araçlar pazarında çok büyük bir gelişme gördük. Gerek eğlence, gerekse profesyonel amaçlarla kullanılan bu araçlar, harika fotoğraflar ve videolar çekmek için ideal. İşte National Geographic ile birlikte bir drone fotoğraf yarışması düzenlemiş olan Dronestagram sitesi, bu senenin uçan drone araçlarla çekilmiş en güzel fotoğraflarını seçti.

Dronestagram kurucusu Eric Dupin, dronelar ile fotoğrafçılığın havadan çekilen diğer tür fotoğraflardan farklı olduğunu savunuyor. Bunu yeni bir akımın başlangıcı olarak gören Dupin, siteyi sırf bu harika fotoğrafları insanlarla paylaşabilmek için açmış.

Dupin, ucuzlayan fiyatlarına ve daha sık kullanıma rağmen dronelar ile fotoğrafçılığın önünde önemli bir engel olduğunu da söylüyor. Hükümetlerin amatör drone kullanımının hızla artmasından duydukları endişeyi belirten Dupin, bu konuda yakında sert önlemler alınacacağından korkuyor.

Biz ise şimdi endişeleri bir kenara bırakıp, aşağıdaki harika fotoğraflara bir bakalım. Küçük fotolara tıklayıp daha büyük hallerini görebilirsiniz.

Fransız Polinezyası – Tahaa Lagünü

Avusturalya – Sidney

Hindistan – Fatehpur Sikri

Pakistan – Karakorum, Baltoro Buzulu

Yunanistan – Atina

İtalya – Pisa Kulesi

İspanya – Barselona, Sagrada Familia

İzlanda – Seljalandsfoss

Kanada – Niagara Şelalesi

ABD – Kaliforniya, Santa Inez

Peru – Iquitos

Brezilya – Espirito Santo

The post 2014'ün En Güzel Drone Fotoğrafları appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: Siberguvenlikhaberleri / Teknoloji

Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title