Haberler

2014 Dünya Kupası

2014 Dünya Kupası C Grubu'nda bu akşam Japonya ile Kolombiya karşı karşıya geldi.

2014 Dünya Kupası C Grubu'nda bu akşam Japonya ile Kolombiya karşı karşıya geldi. Mücadeleden Kolombiya 4-1 galip ayrılarak grubu lider olarak tamamladı ve adını bir üst tura yazdırdı.

Arena Pantanal Stadı'nda oynanan karşılaşma çok hızlı başladı. 17. dakikada Kolombiya penaltı kazandı. Atışı kullanan Juan Cuadrado topu filelere yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi. 26. dakikada sol çaprazda topla buluşan Kagawa'nın ceza sahasına yakın bir noktadan vuruşunda kaleci Ospina son anda meşin yuvarlağı kornere çeldi. 33. dakikada Honda'nın serbest vuruşunda top direğin dibinden auta gitti. İlk yarının uzatma dakikalarında Japonya beraberliği yakaladı. Honda'nın ortasında ceza sahası içinde Okazaki'nin kafa vuruşunda top filelerle buluştu. (1-1) İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda Kolombiya etkisini artırdı. 55. dakikada Rodriguez'in soldan pasında ceza sahası içinde topla buluşan Jackson Martinez'in vuruşunda meşin yuvarlak kalecinin solundan ağlarla buluştu. (1-2) 82. dakikaka Rodriguez'in pasında ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Jackson Martinez'in vuruşunda Kolombiya farkı 2'ye çıkardı. (1-3) Maçın son saniyelerinde şık hareketlerle ceza sahasına giren Rodriguez, güzel bir vuruşla maçın skorunu belirledi. (1-4) Bu sonucun ardından Kolombiya C Grubu'nu 9 puanla lider tamamlayarak bir üst turda Uruguay'ın rakibi oldu.

DÜNYA KUPASI'NIN EN YAŞLI FUTBOLCUSU MONDRAGON

Öte yandan maçın 85. dakikasında Ospina'nın yerine oyuna giren bir dönem Galatasaray forması da giyen Kolombiyalı kaleci Faryd Mondragon Dünya Kupası'nda forma giyen en yaşlı oyuncu oldu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Jackson Martinez Kolombiya Japonya Honda Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title