Haberler

20 Kişilik Katiplik Sınavına Bin 210 Kişi Başvurdu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Sınavın yapıldığı okulun dış görüntüsü Sınavı bekleyen adaylar Sınava giren öğrencilerin içeri girmesi ve uzun kuyruk oluşturması Klavyede son hazırlıklarını yapan adaylar 20 katip kadrosu için bin 210 kişi başvurdu Şanlıurfa Adliyesi'nde 20 katip kadrosu için açılan sınava bin 210 kişi başvuruda bulundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Sınavın yapıldığı okulun dış görüntüsü

Sınavı bekleyen adaylar

Sınava giren öğrencilerin içeri girmesi ve uzun kuyruk oluşturması

Klavyede son hazırlıklarını yapan adaylar 20 katip kadrosu için bin 210 kişi başvurdu

Şanlıurfa Adliyesi'nde 20 katip kadrosu için açılan sınava bin 210 kişi başvuruda bulundu.

Adalet Bakanlığı Şanlıurfa Adliyesi'ne katip olarak çalıştırılmak üzere sınavla 20 personelin alınacağını duyurdu. Türkiye'nin çeşitli illerinden söz konusu sınava başvuran bin 210 kişi, sınavın yapıldığı Şanlıurfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne geldi.

Adaylar burada uzun kuyruklar oluşturdu.

Bazı adaylar yanlarında getirdikleri klavyelerde pratik yaparken bazılarının ise dua etti.

Sıra numarasına göre 10'arlı gruplar halinde sınava alınan adaylardan 3 dakikada en az 90 kelime yazmasını istendi. Sınavı başarı ile geçen adaylar daha sonra mülakata tabi tutulacak.

Adaylardan İsmail Mermer, heyecanlı olduğunu ve 20 gündür sınava hazırlandığını söyledi.

Dakikada 60 kelime yazabildiğini belirten Mermer, "Elimizden gelen çalışmayı yaptık, bundan sonrası nasip işi. Sınavları geçiyorum ama mülakatlarda kalıyorum. İnşallah bu sefer kazanacağım." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Şanlıurfa Adliyesi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title