Haberler

20. Geleneksel Lapseki Plaj Voleybolu Sona Erdi

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde Dalyan mahallesinde bulunan, halk plajında Türkiye’nin tek plaj voleybol sahasında gerçekleşen turnuvaya 18’ erkek, 8’i bayan voleybolcu katıldı.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde Dalyan mahallesinde bulunan, halk plajında Türkiye'nin tek plaj voleybol sahasında gerçekleşen turnuvaya 18' erkek, 8'i bayan voleybolcu katıldı.

Bu yıl 20'ncisi düzenlenen 'Lapseki Belediyesi Voleybol Plaj Voleybolu Turnuvası'nda erkeklerde şampiyon İstanbul bölgesinden Selçuk Şekerci - Emir Akdoğan ikilisi, bayanlarda ise Antalya bölgesinden Burcu Atasoy - Ceren Atila rakiplerini yenerek şampiyonluğa ulaştı.

Türkiye'nin çeşitli illerinden Antalya, İstanbul, Ankara başta olmak üzere Romanya'dan iki takımın katıldığı "Lapseki Belediyesi Plaj Voleybolu Turnuvası" Türkiye'nin en eski plaj voleybolu turnuvalarının başında geliyor. İlki 1996 yılında yapılan Lapseki plaj voleybolu turnuvası, çeşitli nedenlerle aksamasından dolayı bu yıl yirmincisi oynandı.

Turnuvanın son gününde finalde iki İstanbul bölgesinden katılan takım karşı karşıya geldi. Üç set üzerinden oynanan karşılaşmada Selçuk- Emir ikilisi rakibi Burak - Ufuk'u 2- 0 yenerek '20. Lapseki Belediyesi Voleybol Plaj Voleybolu Turnuvası'nda şampiyon oldular. 2'nci İstanbul bölgesinden Burak - Ufuk. 3'üncü ise Lapseki'den Fatih - Ferhan ikilisi oldu.

Bayanlarda ise Romanya'dan geçen yılın şampiyonu Zeynep -Savastita ikilisi finalde Antalya bölgesinden Burcu- Ceren ikilisiyle karşılaştı ve yenilerek 2'nci oldu. 3'üncü ise İstanbul bölgesinden Aysun- Aysu oldu.

Şampiyon olan takıma Lapseki belediyesi Erkekler'de 1'inciye 2500 TL, 2'inciye 2000 TL, 3'üncüye 1250 TL ödül verildi. Bayanlarda ise 1'inciye 2000, 2'nciye 1250, 3'üncüye 1000 para ödülü verildi.

Dereceye giren sporculara ödüllerini Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Belediye meclis üyeleri Mehmet Kehye, Mehmet Sağlam verdi.

Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, "Seyircilerimizin ilgisi maçlara oldukça fazla.Üç gün boyunca çok güzel maçlar izledik. Bundan sonraki yıllarda üzerine katarak devam etmek istiyoruz. Bundan sonraki yıllarda farklı etkinlikler yaparak daha fazla takımı ilçeye getirmek istiyoruz. Önümüzdeki yıl ilçeye daha yakın bir yerde yapmak istiyoruz. Şartlar uygun olduğu taktirde bakalım hayırlısı. Ben katılan tüm takımlara ver beraberinde gelen heyete çok teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü ise turnuvayı düzenleyen ekibin hak ettiğini düşünüyorum" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Çanakkale İstanbul Türkiye Lapseki Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title