Haberler

Altın Yumruğun Başarı Hikayesi

Güncelleme:

Fatih Keleş, altın madalyaya giden yolda yaşadıklarını anlattı.

15 yaşında Yıldız Milli Boks Takımı'nda mücadele ederken Dünya Yıldızlar Boks Şampiyonası kampında Hacettepe Üniversitesi Doping Kontrol Merkezi tarafından yapılan testler sonucu dopingli olduğu saptanarak iki yıl ceza alan Fatih Keleş, 60 kg'da Avrupa Şampiyonu olarak elde ettiği başarının öyküsünü DHA'ya yaptığı özel açıklamada anlattı.

İlk defa milli takımda yer aldığını hatırlatarak sözlerine başlayan Avrupa Boks Şampiyonu Fatih Keleş, "Antrenörüm Nazım Dalkıran ile en iyi şekilde hazırlandım. Tokat'ta Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası vardı. En iyi şekilde hazırlanarak milli takım seviyesine çıktım. Burada da Kübalı antrenörümüz olsun, diğer antrenörlerimizle çok çalıştık. Avrupa Şampiyonası öncesi Küba'da kamp yaptık. Burada dövüştüm ve şampiyonluğumu Türkiye'ye armağan ettiğim için çok mutluyum. " ifadelerini kullandı.

"BANA SAHİP ÇIKTIKLARI İÇİN KOCAELİ'NE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Trabzon'un kendisine sahip çıkmadığının altını çizen Keleş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür ederek, "Benim Trabzon'da bir kulübüm vardı ama bana sahip çıkmadılar. Kocaeli'ne beni bünyelerine aldıkları için teşekkür ediyorum. Onların adına dövüşüyorum. Trabzon'u da çok seviyorum. " diye konuştu.

"DÜNYA ŞAMPİYONASI'NDA İLK 8'E GİREREK OLİMPİYAT VİZESİ ALACAĞIM"

2012 Londra Olimpiyatları şansını değerlendiren genç boksör, "Önümüzde daha 3 ay var. Azerbaycan'da yapılacak Dünya Şampiyonası'na antrenörlerimle birlikte hazırlanıyorum. Orada ilk 8'e girerek ülkemi en iyi şekilde temsil etmek ve olimpiyat vizesi almak istiyorum. Londra'da da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğim. " dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title