Haberler

Baldızını Karısı Zannedip Öldürdü, Eşkal Değiştirirken Yakalandı

Güncelleme:

Elazığ'da 4 gün önce baldızını ve ayrıldığı eşinin babasını öldüren zanlı, eşkal değiştirmek için gittiği berberde kıskıvrak yakalandı.

Elazığ'da ayrıldığı eşinin babası ile kız kardeşini öldüren zanlı, Gaziantep'te saklandığı evden çıkarak eşkalini değiştirmek için gittiği berberde düzenlenen operasyonla yakalandı.

OLAY 4 GÜN ÖNCE YAŞANMIŞTI

Olay, 4 gün önce sabah saat 05.30 sıralarında merkez Olgunlar Mahallesi Aksu Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın 1. katında meydana gelmişti. Eşi Dilek K.'dan ayrılan Hüseyin Ç., sabaha karşı geldiği eski kayınbabasının evine balkondan girmiş, kayınbabası Bayram (61) ile baldızı Hacer'i (16) öldürmüş, kayınbiraderi Aziz Kara'yı da yaralayarak kaçmıştı.

Cinayetin hemen ardından Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosuna bağlı özel ekipler araştırma yaptı. Şüphelinin geldiği aracı görgü tanıkları üzerinden belirleyen polis, 250 adet güvenlik kamerasını tek tek inceleyerek aracın Elazığ'ın Palu İlçesi'nde terk edilmiş olarak buldu.


EŞKAL DEĞİŞTİRİRKEN YAKALANDI

Polis yaptığı çalışmada şüphelinin başka bir araçla Gaziantep'e bir arkadaşının yanına gittiği bilgisini öğrendi. Gaziantep'e gönderilen özel ekip, belirlenen evi görecek şekilde 2 gün süreyle pusuya yattı. 2 günün ardından şüpheli Hüseyin Ç.'nin evden çıktığını gören polis, takibini sürdürdü. Bir berbere giren şüpheli, eşkalini değiştirmek için traş olurken yapılan operasyonla yakalandı. Zanlının eşkal değiştirdikten sonra bir yerden beklediği paranın gelmesinin ardından Azerbeycan'a kaçma düşüncesinin olduğu öğrenildi.

BALDIZINI, ESKİ KARISI ZANNEDİP ÖLDÜRMÜŞ

Şüpheli Hüseyin Ç. sorgulanmak üzere Gaziantep'ten Elazığ'a getirilerek Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Karısının başka biriyle evlendiğini öğrenmesi üzerine Mersin'den Elazığ'a geldiğini ilk ifadesinde belirten zanlının tüfekle balkondan tırmanarak eve girdiğini yatakta eski kayınbabasını görünce vurduğunu, ardından da karısına benzettiği eski baldızını vurarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

ASIL AMACI AYRILDIĞI EŞİNİ ÖLDÜRMEKTİ

Asıl amacının eski karısı ile birlikte evlendiği eşini öldürmek olduğunu da söyleyen zanlının, cinayet anında ayrıldığı eşinden olan 16 yaşındaki oğlu U.Ç. ile M.A.'nın da otomobilde kendisini beklediğini itiraf etti.

Yakalanan zanlı Asayiş Şube Müdürlüğü'nden çıkartılarak Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Sağlık raporu alınan zanlı, kasten 2 kişiyi öldürme ve 1 kişiyi de kasten öldürmeye teşebbüs suçundan adliyeye sevk edildi.

Cinayetle ilgili zanlıyı araçta bekleyen 16 yaşındaki oğlu ile akrabasının yakalanması için de polis çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aziz Kara Gaziantep Elazığ 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
500

Yorumlar (7)

SALO:

Kardeşim eşinden ayrılmışsın daha ne. Kadın senin kölen mi. Bırak gitsin.

22
11
yanıtYanıtla
ömer:

eşine sıktıktan sonra kendı kafalarına sıkan cok erkek var. onlarıda idamla korkuta bılırmısın. ?? care cezamı adam kafaya koyduysa deyıl muebbet idam dahı olsa yapar. kendını öldüren adamı neyle korkuta bılırsın? care ney pekı. care yenı cıkarılan türk medenı kanunu. . . pozitif ayrımcılık deyıp kadını korur erkegı ezdırırsen daha cok cınayet işlenır. neden akp zamanında cınayetler cogaldı dıyor mıllet çunkı bu sacma sapan yasayı onlar cıkardı da o yüzden. benden demesi

8
10
yanıtYanıtla
Sedr:

Aynen kardeşim AB yasaları ne zaman yürürlüğe girdi pozitif ayrımcılık artı kadın cinayetinde arttii

yanıt5
yanıt1
abizer:

bulent arincla bizim recep demisti ya dindar nesil yetistiriyoruz diye alin iste yobazligin sevaletlerini

4
6
yanıtYanıtla
murattt:

asinnnnnnn

9
0
yanıtYanıtla
Fevzi:

bir insanı öldüren tüm insanları öldürme günahı alırmış, şimdi bu cahil adam kim oluyordu birinin canını alıyor?

1
0
yanıtYanıtla
bilican:

LA kekom seni çok mu sinirlendirdiler ne gerği var dı İlahi adalete havale edecektin; Sen de sevgi yokmuş her iki cihanda gül kana kana

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title