Haberler

Denizli'de Feci Kaza: Traktörün Altında Kalan 2 Çocuk Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Denizli'de, dede ve torunlarının bulunduğu traktör kontrolden çıkarak 2 metre yükseklikten tarlaya devrildi. Devrilen traktörün altında kalan 2 çocuk feci şekilde can verdi.

Denizli'de meydana gelen trafik kazasında traktörün altında kalan 9 ve 12 yaşlarındaki 2 çocuk hayatını kaybetti. Kazada dede ile bir torunu da yaralandı.

2 METRE YÜKSEKLİKTEN TARLAYA DEVRİLDİ

Kaza Denizli'nin Honaz ilçesine bağlı Kızılyer Mahallesi Ortaarık mevkisinde meydana geldi. 59 yaşındaki dede Yalçın Sülük idaresindeki traktör ile seyahat eden 3 torunu tarla yolunda ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybederek 2 metre yüksekten tarlaya devrildi. Traktörün devrilmesinin ardından dede Yalçın Sülük ile 12 yaşındaki torun Ayşen Gözde Sülük tarla içerisine savrularak yaralandı. Traktör üzerinde yer alan diğer 2 torun 9 yaşındaki Enes Sülük ile 12 yaşındaki Veli Eren Aydoğandemir ise traktörün altında kalarak feci şekilde can verdi.

2 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Olayın ardından tarlada bulunan vatandaşlar durumu hemen jandarma, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, traktör altında kalan ve yaralı olan dede Yalçın Sülük ile torun Ayşen Gözde Sülük'ü Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Devrilen traktör ise olay yerine çağrılan kepçe kaldırıldıktan sonra traktör altında kalan torunlar 9 yaşındaki Enes Sülük ile 12 yaşındaki Veli Eren Aydoğandemir'in cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere cenaze aracıyla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

''ALLAH'IM BEN BU ACIYA NASIL DAYANACAĞIM''

Durumu habere alan dede ve torunların ailesi olay yerinde gözyaşı döktü. Olay yerine gelen 12 yaşındaki torun Veli Eren'in babası Lütfü Aydoğandemir, vatandaşların desteğiyle güçlükle ayakta durdu. İsmi öğrenilemeyen torunların diğer dedesi ise ''Allah'ım ben bu acıya nasıl dayanacağım'' diyerek feryat etti. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kızılyer Denizli Honaz 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title