Haberler

2 Aydır Haber Alınamayan Vatandaş Evinde Ölü Bulundu

Büyükçekmece’de yaklaşık 2 aydır kendisinden haber alınamayan kimsesiz bir vatandaş evinde ölü bulundu.

Büyükçekmece'de yaklaşık 2 aydır kendisinden haber alınamayan kimsesiz bir vatandaş evinde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Büyükçekmece Ulus Mahallesi Havuzaltı Sokak'ta metruk haldeki bir binada oturan Salih ismindeki vatandaştan 2 aydır haber alınamıyordu. Kendisinin Silivri'de bir arkadaşını gittiğini düşünen mahalleli, orada bulunan arkadaşını gördüklerinde Salih'in Silivri'ye gitmediğini öğrendi. Uzun süredir kendisinden haber alamayan vatandaşlar bunun üzerine durumdan şüphelenip evin içerisine baktıklarında Salih ismindeki vatandaşın cansız bedeniyle karşılaştı. Mahalle sakinleri hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

"Kendisinin Silivri'ye gittiği söylendi"

Ölü bulunan vatandaşın ismini Salih olarak bildiğini ifade eden Tufan Şen, "Günlük fayans işleri yaparak para kazanıyordu. Kendisinin Silivri'ye gittiği söylendi, oradaki arkadaşı bizim yanımıza gelip kendisine uğramadığını söyledi. Biz de bunun üzerine şüphelendik. Kendisi ile irtibat kurabileceğimiz bir telefon numarası olmadığı için kapıyı pencereyi zorlayarak içeri baktık ve ölü olduğunu gördük. Daha sonra polis ekiplerini arayarak durumu anlattık. En son bir buçuk iki ay önce görmüştüm kendisini" dedi.

Vatandaşın kimsesiz olduğunun bilindiğini söyleyen Metin Acun, "Kendisi burada çini fayans işleri yapıyordu. Ben devamlı kahveye çıktığım halde kendisini 2 aydır göremiyordum. Metruk bir binada yaşıyor, hatta camı da kırık olduğu halde battaniye ile kapatılmış. Soğuktan da ölebilir, hasta olduğunu biliyorduk" diye konuştu.

Fayans işçisi Salih diye tanındığını belirten Hasan Karataş, "Devamlı kahveye geliyor çay içiyordu ama 2 aydır kayıp. 2 ay sonra evinde ölü bulundu. Biz de mahalleli olarak merak ettik baktığımızda ölü olduğunu gördük. Kendisi bu soğuk havalarda donmuş olabilir" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Büyükçekmece Silivri Ulus 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title