Haberler

2.5 Metrelik Yılan, Elektrik Trafosunu Yuva Edindi

Güncelleme:

Çanakkale'de ortaya çıkan 'bozyörük' cinsi yılanın meyve bahçesindeki elektrik trafosunu kendine yuva edinmesi üretici Halil Yıldız'ı korkuttu.

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi Yeşilköy Mahallesi'nde Halil Yıldız'a ait elektrik trafosunu, 2.5 metrelik yılan kendine yuva edindi.

DÖNÜP DOLAŞIP TRAFOYA GELİYOR

Bayramiç İlçesi'ne 17 kilometre uzaklıktaki Yeşilköy Mahallesi'nde ortaya çıkan 'bozyörük' cinsi yılan, üretici Halil Yıldız'ı hem korkuttu hem de bıktırdı. Meyve bahçesindeki elektrik trafosunu kendine yuva edinen 2.5 metre uzunluğundaki yılan, Yıldız'ın tüm çabalarına karşın dönüp dolaşıp trafonun içine giriyor.

"İÇİNE GİRİLMESİ İMKANSIZ DURUMA GETİRDİM"

İnatçı yılana karşı mücadele eden Halil Yıldız şunları anlattı: "1 ay önce de aynı şekilde gelmişti. Ne yaptıysam yılan bir yolunu bulup elektrik trafosuna giriyor. Çarpılmaması da büyük şans. Sopayla uzaklaştırdıktan sonra trafoyu tamir edip kapağını telle bağladım. İçine girilmesi imkansız duruma getirdim. İnşallah kendisine başka bir yuva edinir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halil Yıldız Çanakkale Yeşilköy Bayramiç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

hüseyin:

bence öldürülmeli pis hayvan.. bu yilan simdi degil ama birgün zarar verir

11
23
yanıtYanıtla
o k a n:

Yılan elektrikle şarj oluyor

25
2
yanıtYanıtla
İzdivaç:

yılan elektrik almış demek ki, ayrılamıyor aşkından sürünüyor baksanna

22
1
yanıtYanıtla
OF.LU:

İNŞALLAH HAKSIZLIK YAPANLARIDA BÖYLE SÜRÜNÜRKEN GÖRÜRÜZ....ALLAH NASİP EDER İNŞALLAH

17
2
yanıtYanıtla
crazyboys:

2.5 ya bu daha büyük gibi duruyor. Bir de ne sopası lan kedi mi kovalıyon. SOPA HİKAYE.

15
1
yanıtYanıtla
red:

öldürelim soylarını kurtutalım yılanların derisinden kayış yapalım

4
11
yanıtYanıtla
Snake Isa nake:

görüntüsü bile ürkütüyor. videoyu durdurdum hemen

8
6
yanıtYanıtla
cixcix@gmail.com:

evet yılan mastika oynuyor

yanıt0
yanıt0
başbuğ:

3 çıplak faz var orda kısa devre yapması gerek bu işte bı gariplikl var normalde kızartma olması lazım onun orda.

10
3
yanıtYanıtla
elektrikçikjh@yahoo.com:

-Demekki yılanın pullu derisi yalıtkan...

yanıt0
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title