Haberler

1tbf Olağanüstü Genel Kurulu'nda Başkan Adayları Açıklamalarda Bulundu

Tbf Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkan adayları açıklamalarda bulundu Harun Erdenay TBL'nin Süper Lig olmasına ilişkin bir isim sponsoru ile anlaştık Lütfi Arıboğan hakemler için mentorluk sistemi getireceğiz Ankara Hilton Otel'inde düzenlenen Türkiye Basketbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'nda yeterli çoğunluk sağlanarak, genel kurula başlanıldı.

Tbf Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkan adayları açıklamalarda bulundu

Harun Erdenay TBL'nin Süper Lig olmasına ilişkin bir isim sponsoru ile anlaştık

Lütfi Arıboğan hakemler için mentorluk sistemi getireceğiz

Ankara Hilton Otel'inde düzenlenen Türkiye Basketbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'nda yeterli çoğunluk sağlanarak, genel kurula başlanıldı.

Açılış ve saygı duruşu ile başlayan Genel Kurul'da, Genel Kurul Başkanlık Divanı oluşturuldu. Genel Kurul Başkanlık Divanı Başkanlığı'na Prof Dr. Erdal Poyrazoğlu seçildi.

Ardından Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay açılış konuşmasını yaparken, sonrasında ana statü maddelerinin değişikliği ile ilgili görüşmelere geçildi.

Kürsüye ilk çıkan isim olan TBF Başkanı Harun Erdenay, basketbolcu bir aileden geldiğini ve sporculuğun yanı sıra TBF yöneticiliği boyunca kazandığı deneyimi kullanmak istediğini dile getirdi. Milli takımların önünde iki önemli Avrupa Şampiyonası olduğunu belirten Erdenay, bu turnuvalarda alınan sonuçlar ile Olimpiyatlara katılabileceklerini ve bu yolda ne yapılması gerektiğini iyi bildiğinin altını çizdi. TBL'nin Süper Lig olmasına ilişkin bir isim sponsoru ile anlaştıklarını anlatan Erdenay, TRT ile liglerin yayını konusunda anlaşmaya vardığını belirtti. Erdenay ayrıca hakemlerin koşullarını iyileştirilmesi, SGM ve belediyeler ile beraber basketbol tesislerinin hizmete girmesi, altyapıdan yetişen oyuncuların oynatılması ile ilgili teşviklerin düzenlenmesi ile ilgili hazırlıklarını detaylandırdı.

Harun Erdenay'ın ardından kürsüye çıkan TBF Başkan adayı Lütfi Arıboğan ise söze 23 yıl süresince TBF Başkanı olarak görev yapan Turgay Demirel'e teşekkür ederek başladı. Arıboğan liglerin pazarlanması, marka değeri kazanması ve yayın politikası hakkındaki projelerini anlattı. Türkiye Futbol Federasyonu'nda görev yaptığı dönemde bu tip projelerin gerçekleştirilmesinde rol aldığını belirten Arıboğan, teknolojik uygulamaları da kullanarak liglerin değerini arttıracaklarını ve seyirci sayısının yükseleceğini dile getirdi. Hakemler ile ilgili projelerine de değinen Arıboğan, hakemler için mentorluk sistemi getireceklerini ve hakem havuzunun arttırılacağını belirtti. Arıboğan ayrıca Kulüp Birliği'nin kurulması ile ilgili planlarını ve yönetişim felsefesi ile ilgili detayları dile getirerek konuşmasını tamamladı.

Her iki adayın da konuşmasının ardından salonda bulunan delegeler oylamaya için sandığa gitti. 5 sandıkta yapılan ve saat 1220'de başlayan oylamanın 90 dakika süreceği duyuruldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Lütfi Arıboğan Harun Erdenay Hilton Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title