Haberler

1903 Radyo.com Yayın Hayatına Başlıyor

Son Dönemde Türk Basınında Etkinlikleri Giderek Artan Radyo Yayınlarına Bir Yenisi Ekleniyor.

Son dönemde Türk basınında etkinlikleri giderek artan radyo yayınlarına bir yenisi ekleniyor. Son olarak digital radyo teknolojisi ile aynı zamanda görüntülü yayınlar yapacak olan www.1903radyo.com haftanın yedi günü Beşiktaş'ın tüm branşlarından haberler, özel programlar ve programcılar ile siyah beyazlı taraftarların değişilmez adreslerinden biri olmayı hedefliyor.

www.1903radyo.com'da Yayın Koordinatörlüğü görevini Erdem Ulus üstlenirken, Beşiktaş'ta oynadığı dönemde taraftarların sevgilisi olan Fransız futbolcu Pascal Nouma da yeni oluşumda aktif olarak görev alacak.

Radyo ayrıca, spor ve sanat dünyasından Beşiktaşlılığı ile ün yapmış bir çok sevilen ismi de kadrosuna dahil ederek 26 Mart Cuma günü yayınına start verecek.

NOUMA DA 1903RADYO.COM'DA DJ'LİK YAPACAK

1903radyo'da program yapacak isimler arasında, Erdem Ulus ve Pascal Nouma'nın yanı sıra, Doğan Haber Ajansı Spor Müdürü Faik Gürses, Yemen Ekşioğlu, Atıf Keçeci, Gökhan Dinç, Ali Ece, Cenk Atılgan, Adnan Dinçer, Fatih Kaya, Ali Aydın ve İddaa tahminleri bölümüyle de Orhun Gencer yer alacak.

Bu isimlerin yanı sıra şov dünyasından Okan Karacan, sinema oyuncuları Özgür Özgülgün, Haldun Boysan, Itır Esen, Beşiktaş tribün lideri Alen Markaryan, son dönemde yaptıkları Beşiktaş besteleri ile adlarından söz ettiren Birol Can ve Aykut Ekşinözlü yeni oluşumda bulunacak isimler olacaklar.

Övünç ÖZDEM/İSTANBUL - DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title