Haberler

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gaziantep'in ilçelerinde kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gaziantep'in ilçelerinde kutlandı.

Nizip İlçe Stadyumundaki programa, Kaymakam Harun Sarıfakıoğuları, Garnizon Komutanı Binbaşı Yavuz Oruç, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Özkaya, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Ömer Faruk Yakar'ın günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptığı törende, liselerarası bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Bu arada, kutlamaların yapıldığı stadyumunun çevresinde geniş güvenlik önlemi alan polis ekiplerinin, programın yapılacağı alana girişlerde üst araması yaptığı görüldü.

İslahiye

İslahiye'de ilçesindeki tören ise Milli Egemenlik Meydanı'nda gerçekleştirildi.

Atatürk anıtına Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nün çelenginin bırakılmasının ardından Atatürk Stadyumu'nda devam edilen etkinliğe, Kaymakam Ramazan Yıldırım, 106. Topçu Alayı Komutanı Hava Savunma Kurmay Kıdemli Albay Turgut Çelebi, Belediye Başkanı Kemal Vural, Cumhuriyet savcısı Gürhan Okan Us, öğrenciler, öğretmenler, askeri erkan ile vatandaşlar katıldı.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı programda Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Öner'in günün anlam ve önemini belirten konuşması yaptı.

Program çeşitli gösterilerle devam etti.

Araban

Araban Hükümet Konağı Bahçesindeki törende, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşundu bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Araban Anadolu Lisesi bahçesinde devam eden kutlamalarda, Araban Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Orhan Durmuş, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Törende öğrenciler şiirler okudu, çeşitli gösteriler sundu, çeşitli turnuvalarda dereceye girenlere madalyaları verildi.

Törene, Araban Kaymakamı Cuma Emeç, Araban Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Taşkın Kılıç, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir ve Cumhuriyet Savcısı Hacı Ömer Koyuncu katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Gaziantep 19 Mayıs Araban Güncel Haberler

title