Haberler

19 Eylül Gaziler Günü

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yüzlerce yıldır vatanın bütünlüğü, milletin bağımsızlığı uğruna canını hiçe sayan şehit ve gazilerin, ülkenin bugünlere ulaşmasının en büyük teminatı olduğunu belirten Zolan, ecdadın her karış toprağını kanlarıyla sulayarak emanet ettiği bu aziz vatanın, bugün de aynı mücadele ruhuyla gelecek nesillere aktarılacağını kaydetti.

Geçmişte bağımsızlığı için çarpışan Türk milletinin bugün de devletinin ve vatanının bölünmez bütünlüğüne kast eden terör odaklarıyla mücadele ettiğini vurgulayan Zolan, şu ifadelere yer verdi:

"15 Temmuz gecesi yaşananlar bütün dünyaya göstermiştir ki halkımız, bağımsızlığı ve milli iradeye sahip çıkmak için nice şehitler ve gaziler vermeye hazırdır. Alçak bir darbeyle ülkemizi durdurabileceklerini zannedenler, bu milletin dirayetini 15 Temmuz gecesi yüzlerine inen tokatla en iyi şekilde öğrenmiştir. Vatanını ve bağımsızlığını her şeyden üstün tutan aziz milletimizin şanlı tarihi, bu uğurda kahramanca verilen mücadelelerle doludur. Türk milleti, var olduğu günden bu yana ülkesine, milli ve manevi değerlerine, birlik ve beraberliğine yönelen tehditlere karşı canı pahasına mücadele etmiştir. Bu vatanın kazanılması, müdafaası ve ay-yıldızlı bayrağımızın dört bir yanda dalgalanmasında en önemli rol, şüphesiz şehit ve gazilerimiz olmuştur. Şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan bu mukaddes toprakları ilelebet muhafaza etmek,bayrağımızı bu topraklar üzerinde ilelebet özgürce dalgalandırmak, şehit yakınlarına ve gazilerimize sahip çıkmak hepimiz için milli bir vazifedir."

Kaynak: AA / Güncel

Osman Zolan Denizli Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
title