Haberler

D Smart 77. kanal izle (Fenerbahçe Grasshoppers) Canlı yayın

D Smart 77. kanal izle. Fenerbahçe Grasshoppers maçı izle. Fenerbahçe Grasshoppers UEFA karşılaşmasını canlı izlemek için maç yayını yapan yabancı kanallar ve D Smart 77. kanalı canlı izleyebileceğiniz bağlantılar haberimizde.

Fenerbahçe UEFA Kupası mücadelesini canlı yayınlayan yabancı kanallar ve canlı D-Smart izleme bağlantıları. Canlı D-Smart 77. kanal izle. FB UEFA maçını D-Smart 77 kanalından canlı izle. Fenerbahçe Grasshoppers maçını yayınlayan yabancı kanallar..

18 Ağustos Perşembe Fenerbahçe Grasshoppers maçını canlı izlemek için yapılan bu aramalarınıza en doğru yanıtı haberimizde bulabilirsiniz. UEFA Kupası''nda gruplara kalmak için mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe Grasshoppers takımı ile karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Mücadeleyi D-Smart kanalından canlı izleyebilecekler. Fenerbahçe Grasshoppers maçı ve UEFA kupasında oynanan diğer karşılaşmaları canlı izlemek için D-Smart kanalına abone olmaktan geçiyor. Aşağıdaki bağlantıyı ziyaret ederek Fenerbahçe''nin UEFA Kupası ve Avrupa''da oynanan diğer karşılaşmaları hd görüntü kalitesi ile canlı izleyebilirsiniz. 

Canlı D-Smart izlemek için abonelik bağlantısı 

http://www.yeniabonelik.com/dsmart/index.php

Mücadele D-Smart kanalının yanısıra bazı yabancı kanallardan da canlı izlenebilecek.  Fenerbahçe Grasshoppers maçını canlı izlemek için 18 Ağustos akşamı oynanacak karşılaşmayı canlı yayınlaması muhtemel bazı kanalların isimlerini aşağıda bulabilirsiniz.  Fenerbahçe Grasshoppers maçını canlı yayınlaması muhtemel bazı kanalların isimleri şu şekilde;

RTS Sport
Bet365
Futbol 1
OLL.tv

D-Smart ve Yabancı Kanallara Erişimi Olmayan Kullanıcılar Bunu Tercih Ediyor

Periscope uygulaması her alanda kullanılmaya devam ediyor. Avrupa maçları ve hatta Spor Toto Süper Lig karşılaşmalarını canlı izlemek isteyen internet kullanıcıları Periscope uygulaması sayesinde istediği karşılaşmaları ücretsiz izleyebiliyor. Maç saatinde cihazlarından canlı yayına geçen kullanıcılar binlerce internet kullanıcısına canlı maç izletebiliyor. 

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fenerbahçe D Smart Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title