Haberler

5 Gündür Kayıp Olan 17 Yaşındaki İki Kız, İstanbul'da Bulundu

Güncelleme:

Antalya'da 5 gündür kayıp olan, ikisi de 17 yaşında olan Pelin Su Ç. ile Ayşe Nur A., İstanbul'da bulundu.

Antalya'da 5 gündür kayıp olan, ikisi de 17 yaşındaki Pelin Su Ç. ile Ayşe Nur A., İstanbul'da bulundu. Pelin'in annesi Derin Derya Aydın, sosyal paylaşım sitesinden 'Yavrum bulundu' diyerek, sevincini paylaştı.

Pazar günü Antalya'daki evinden Burdur'a giden Pelin Su Ç., okul arkadaşı Ayşe Nur A. ile buluştu. Kaldıkları öğrenci yurdundan evci izni alarak ayrılan iki arkadaş, Burdur merkezdeki bir kafede eğlendi. Pelin'in arkadaşlarından biri, annesi Derin Derya Aydın'a telefon açarak, kızının yurtta olmadığını söyledi.

TELEFONLARINI ÇÖPE ATTILAR

Bunun üzerine anne ile kız telefonda tartıştı. Tartışma sonrası sinirlenen Pelin Su ile arkadaşı Ayşe Nur, telefonlarını çöpe attı. Terminalden bir otobüse binen arkadaşlar, Serik Genpa Kavşağı'nda indikten sonra kayıplara karıştı.

İSTANBUL'DA BULUNDULAR

Kayıp iki kız arkadaş, dün gece İstanbul'da polis tarafından bulundu. Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube ekipleri, annelerini arayarak kızlarının bulunduğunu bildirdi. Pelin'in annesi Derin Derya Aydın, sosyal paylaşım sitesinden 'Yavrum bulundu' diyerek, mutluluğunu paylaştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Derya Aydın İstanbul Antalya Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (51)

NtMobil-IOS:

Hala kız lar mı

14
57
yanıtYanıtla
melishanmobilWeb@haberler.com:

Ailelerını dusunmeyen varlıklar ben yurtta buyumuş bir bayan olarak bir gün bile şöyle kaçıp gıdıp eglenıyım gezıyım dıye dusunmedım bunların arppası fazla gelmiş

48
18
yanıtYanıtla
DİLEK K.:

KAŞINIYORLAR NE CESARET YA ZORLA KÖTÜ YOLA DÜŞME ARZUSU VAR HEPSİNDE BİR ÖZENTİLİK! KADINLIĞINIZI BİLİN YA HİÇ Mİ KORKUNUZ YOK NE BU ÖZGÜRLÜK DÜŞKÜNLÜĞÜ SONRA OLAN SİZE OLUYOR ANLAYIN ARTIK! HİÇ Mİ ÖNEMİ YOK ALİNEİZİN CANINIZIN YA!

53
8
yanıtYanıtla
bad:

piyasayı gemişletmeye çalışmışlar. . .

37
9
yanıtYanıtla
ECZACI:

Kaçan kızı bu kadar şey yaptıktan sonra hala seviniyor annesi. Ben yerinde olsam evlatlıktan ret ederdim. Ayıp yaptıkları iki kızın da.

8
34
yanıtYanıtla
hakiki turkmobilWeb@haberler.com:

Bayanlar kasiniyor giyinisler mal hersey meydanda e anne baba terbiyeside yok sonuc ortada allah sonumuzu hayir eylesin

13
26
yanıtYanıtla
nuri alço hayranı:

bir sonraki kaçışlarında bende kalabilirler kapım açık onlara :)

1
35
yanıtYanıtla
HATAY:

geleceğin disko kafe kızları. . yollar belli

27
9
yanıtYanıtla
Erkan Mobil-IOS:

Iyi bisey yemislerdirr :)

20
14
yanıtYanıtla
ahlahsizlarmobilWeb@haberler.com:

Yorumlardan anlıyoruz ki bel altina vuranlarin ne anasi var ne bacisi.

31
3
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title