Haberler

17 Kasım Perşembe akşamı Giovanni Scognamillo Anması

Güncelleme:

Giovanni Scognamillo, vefatının 40'ıncı gününde 17 Kasım Perşembe akşamı Sinema Yazarları Derneği (SİYAD) tarafından düzenlenecek bir etkinlikle anılacak.

19.00-20.30 saatleri arasında İtalyan Kültür Merkezi'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinliğe Fantazya ve Bilimkurgu Sanatları Derneği (FABİSAD) ile Levanten Kültür Mirası Vakfı da destek veriyor.

İtalyan Kültür Merkezi'nin Tepebaşı'ndaki adresinde (Meşrutiyet Cad. no. 75) gerçekleşecek etkinlikte SİYAD Başkanı Prof. Dr. Tül Akbal Süalp, FABİSAD adına Barış Müstecaplıoğlu, Levanten Kültür Mirası Vakfı adına Luis Miguel Selvelli, Yeni Film dergisi adına Yusuf Güven ve SİYAD onursal üyelerinden Agah Özgüç ile Scognamillo'nun yakınlarından Nalan Söylemez birer kısa konuşma yapacaklar. Konuşmaların ardından Scognamillo'nun yaşamına ve çalışmalarına dair, Sinematek'in katkılarıyla Barış Saydam ve Fatih Tatlıcı'nın hazırladığı yarım saatlik bir videonun izleneceği etkinlikte son olarak izleyicilerden Scognamillo hakkında anı ve duygularını, düşüncelerini paylaşmak isteyenlere söz verilecek.

Scognamillo'nun resimlerinin yeraldığı bir serginin de yer alacağı etkinlikte ayrıca Scognamillo anısına hazırlanan kitap ayraçları hediye edilecek. Ayraçların tasarımı Murat Özkan, anma etkinliğinin afişinin tasarımı ise Kayra Keri Küpçü tarafından gerçekleştirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tepebaşı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title