Haberler

17 Hastanede Sistem Çöktü, Hastalar Tedavi Olamıyor

Güncelleme:

Türkiye genelinde 17 hastanede SGK'nın barkod sisteminin çökmesi sonucu tedavi işlemleri yapılamıyor.

Şu an Türkiye genelinde 17 hastanede barkod sistemi arızalandı. Arıza sonucu randevu alan hastaların tedavi işlemleri yapılamıyor. Hastanelerde kuyruklar oluştu.

HASTALAR TEDAVİ OLAMIYOR

Bu sabah İstanbul İl Özel İdaresi Ağız ve Diş Hastalıkları Hastanesi'ne tedavi olmak için giden randevulu hastalar kötü bir sürprizle karşılaştı. SGK'nın barkod sistemi çöktüğü için şu an hastalar tedavi olamıyor.

"KÜÇÜK ÇOCUĞUM İLE PERİŞAN OLDUM"

Benzer sorunun 17 hastanede daha yaşandığı bildirildi. Küçük çocuğu ile sabah 8.30 da hastaneye geldiğini söyleyen H. B. "Daha iki saat daha bekleyebileceğim söylendi. Küçük çocuğum ile burada perişan oldum" dedi.

Özel sektörde çalıştığını söyleyen A.Ç. ise "Günler sonra randevu alabildim bugün de geldim burada sorun var. Bir daha hastaneden izin almam da zor" diye konuştu. Adının yazılmasını istemeyen bir hastane çalışanı ise benzer sorunun 17 hastanede olduğunu söyledi.,

KUYRUKLAR DIŞARILARA KADAR TAŞTI

İstanbul İl Özel İdaresi Ağız ve Diş Hastalıkları Hastanesi'nde kalabalık dışarı taştı. Bir çalışan, "İki ay kadar önce bütün sistem alt yapısını tek bir merkeze, Ankara'ya bağlandı. Sıkıntının bundan kaynaklandığını düşünüyorum" dedi.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (32)

yolcu:

sağlıkta çooookk büyük adımlar atılmış resimler herşeyi açıklıyor bir şey yazmaya ve anlatmaya gerek yok rezillik tek kelimeyle

39
11
yanıtYanıtla
ANKARALI:

BİRGÜN BAĞLANTI KOPUNCA REZİİLİK Mİ OLUYOR. HADİ ORDAN. 11 YILI NEREYE KOYACAKSINIZ

yanıt0
yanıt0
yolcu:

ya bu kadar kör gözlü olmayın veya yanlışları görmezden gelmeyin sağlıkta adım atıldı denilip nelerin yapıldığını sende çok iyi biliyorsun

yanıt0
yanıt0
yolcu:

11 yılda sağlıkta ne yolsuzluklar yaptıklarıda ortada bunu sende çok iyi biliyorsun özü neyse o

yanıt0
yanıt0
sefilix:

paraleller yapmıştır der sıyrılırlar işin içinden. nede olsa tuttu bu iş. bu arada bedava hastane yok kafanıza sokun bunu akkoyunlar. hala anlamıyorsunuz

30
8
yanıtYanıtla
asda:

ulan gezizekalı kılıçdaroğlu varken bunlardan cok daha beterdi Nankör SEni !

yanıt0
yanıt0
ZAPZUP:

ZAMANIN SGK SI BU DAHA İYİ GÜNLER ŞUAN ÇAPA HASTANESİNDE 2016 YA FLİM ÇEKMEK İÇİN SIRA VERİLİYOR İŞTE HEDEF 2023 2073

25
5
yanıtYanıtla
ali:

Bu işin fıtratında var. çökebilir.

23
4
yanıtYanıtla
demokrat:

Malesef bunda ilk bakışla Ayakkabı Kutusu suçsuz görünüyor. Ama koyunlar, nasıl olmuşsa söylemış olayım, sizden insan biçiminde daha aptal yaratık yokdur bu yeryüzünde.

16
10
yanıtYanıtla
KERİM:

Koyun derken? Tıpış tıpış sandığa giden koyunları kastediyorsun sanırım. . . Gezi zekalı

yanıt0
yanıt0
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title