Haberler

16 Yaşındaki Sürücünün Çarptığı Büşra Öldü

Güncelleme:

Ankara'nın Çubuk ilçesinde 16 yaşında ehliyetsiz sürücü D.S., kullandığı araçla 15 yaşındaki Büşra Çolak'a çarptı. Hastaneye kaldırılan Büşra kurtarılamadı.

Ankara'nın Çubuk ilçesinde 16 yaşında ehliyetsiz sürücü D.S.'nin kullandığı otobobilin çarptığı 15 yaşındaki Büşra Çolak hayatını kaybetti.

OKULA GİDERKEN ARABA ÇARPTI

Kaza, önceki gün sabah saatlerinde Çubuk'un Gökçedere Mahallesi'nde meydana geldi. Gökçedere Mahallesi'nden Çubuk istikametine giden D.S. adlı gencin kullandığı 06 CCT 27 plakalı otomobil, Gökçedere Yolu Göktürk Sokak'ta, Barbaros Ortaokulu 8"inci sınıf öğrencisi Büşra Çolak'a çarptı. Okula giderken otomobil çarpan Çolak, ağır yaralandı. Kontrolden çıkan otomobil ise boş arsada park halindeki 06 S 6383 plakalı otomobile çarparak durdu.

SINIF ARKADAŞLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Ağır yaralı Büşra Çolak, Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Büşra Çolak, sabaha karşı yaşamını yitirdi. Büşra'nın ölüm haberi sınıf arkadaşlarını gözyaşlarına boğarken, sürücü D.S. gözaltına alındı.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gökçedere Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

aylin:

eçola çoca araba verirlerse olaca bu yazık deyilmi aslında aile suclu atacaklar içeriye

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Ben Dışkapı Hastanesinde Görevliyim Büşra Bize Geldi Ve O Kıza Vuran Çocugun Ailesinede Aynı Ceza Verilmeli Olmamalıydı ALLAH HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN BİZE. . .

4
0
yanıtYanıtla
Ali CİNAR..mobilWeb@haberler.com:

Baba veya anne cocugun 18 yasina kadar islediyi suclardan sorumluluk cezasi almasi gerekiyor...

3
0
yanıtYanıtla
GürbüzMobil-IOS:

Ya artik kanun kanun diyoruz

3
0
yanıtYanıtla
Ali CİNAR..mobilWeb@haberler.com:

Yinemi... Bakin kardesim yasa derki 18 yasina kadar cocuk anne baba sorumlulugundadir. Onun icin Babayada ceza verilmesi gerekiyor.

3
0
yanıtYanıtla
Ali CİNAR..mobilWeb@haberler.com:

Cocugun isleyeceyi suctan ceza alacagini bilen anne baba daha sorumlu davranir...

3
0
yanıtYanıtla
bir kadın:

şimdi bu cocuk hapse girer orda kendi suçlu yaşıtları ile arkadaş olur dışarı cıktıgında başımıza çete-mafya olurlar. yani yaptıgı bir hata araba çalmak nelere mal oluyor. gencecik bir kızın tabiki istemeden ölümüne sebep olmussa dahi cezası ileride dahada tehlikeli bir birey olmasına sebep olacak. demek istediğim şu ki cu cocugu hapse atmak ileride onun dahada güçlenerek topluma salınması demek. kısaca içeride atmayın toplumada salmayın. gömün gitsin.

3
0
yanıtYanıtla
Ali CİNAR..mobilWeb@haberler.com:

Gecmiste Mersinde bir olay yasandi sokak terorune karisan cocuklarin Ailece YESİL karti iptal edildi ve olaylar aninda durdu..

3
0
yanıtYanıtla
Arcan Nergiz:

Dün GELdin Ama Seni Kurtaramadık Be Büşra Abim Başımız Sgolsun :((

2
0
yanıtYanıtla
cemal:

artık idam gelmeli çok acil idam

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title