Haberler

16 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismarda Bulundu, 16 Yıl Hapisle Yargılanıyor

Güncelleme:

Bolu'da, 16 yaşındaki D.S.Y. adlı kıza cinsel istismarda bulunup koluna kırık camla isminin baş harfini çizdiği iddia edilen 19 yaşındaki Mustafa A.'nın tutuksuz yargılanmasına başlandı.

Bolu'da, 16 yaşındaki D.S.Y. adlı kızın koluna kırık camla isminin baş harfini yazan hem de cinsel istismarda bulunan 19 yaşındaki Mustafa A.'nın yargılanmasına başlandı. 16 yıl hapis istemiyle yargılanan Mustafa A. suçlamaları kabul etmedi. Dava daha sonraya ertelendi.

CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDU

Geçen yıl Temmuz ayında meydana gelen olayda Mustafa A., iddiaya göre kız arkadaşı D.S.Y.'yi piknik yapma bahanesiyle Abant yolundaki ormanlık alana götürdü.

KIZIN KOLUNA KIRIK CAMLA İSMİNİN BAŞ HARFİ 'M' ÇİZDİ

Mustafa A., birlikte alkol aldığı kız arkadaşına cinsel istismarda bulundu, koluna da kırık camla isminin baş harfi olan 'M' çizdi.

HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Kızın şikayeti üzerine Mustafa A., 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' ve 'Kesici aletle' yaralama suçlarından 16 yıla kadar hapis istemiyle tutuksuz yargılandığı davada hakim karşısına çıktı. Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya D.S.Y. de katıldı.

"CİNSEL İLİŞKİYE GİRMEDİK"

Suçlamaları kabul etmeyen sanık, "D.S.Y. benim eski kız arkadaşımdır. 4-5 aylık sevgililik dönemimiz oldu. Biz bu süre içerisinde hiçbir şekilde cinsel ilişkiye girmedik.

"BANA İFTİRA ATTI"

Bazen parklarda, umuma açık alanlarda birbirimizi öpüyorduk. Ben kendisiyle anlaşamadığımız için ayrılmak istedim. Ayrıldıktan sonra benim mutluluğumu çekemediği için bana böyle bir iftira attı" dedi.

"ONUNLA BERABER OLDUM"

D.S.Y. ise Mustafa A.'nın piknik yapma bahanesiyle çağırdığı ormanlık alanda kendisine cinsel istismarda bulunduğunu ileri sürdü. D.S.Y., "Olaydan sonra benimle evleneceğini söylediği için bir süre onunla beraber oldum.

Kendisine inandığım için şikayetçi olmamıştım. Benden ayrıldıktan sonra şikayetçi olmaya, cezasını çekmesi gerektiğine karar verdim" dedi. Duruşma, tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bolu 3. Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title