Haberler

Adıyaman'da 16 Yaşındaki Gelin Pompalı Tüfekle İntihar Etti

Güncelleme:

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesine bağlı Yukarı Nasırlı köyünde 16 yaşındaki gelin, pompalı tüfekle intihar etti.

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesine bağlı Yukarı Nasırlı köyünde, Gaziantep'te ikamet eden 16 yaşındaki 4 aylık gelin Yeter A. pompalı tüfekle intihar etti.

BUNALIMA GİRDİ CANINA KIYDI

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'te ikamet eden 16 yaşındaki 4 aylık gelin Yeter A., Gölbaşı ilçesine bağlı Yukarı Nasırlı köyünde bulunan akrabalarının yanına geldi. Çocuk gelin, girdiği bunalım sonucu akrabalarının evinde bulunan pompalı tüfeği kafasına dayayıp intihar etti.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Silah sesini duyan akrabalarının ihbarıyla çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Yeter A.'nın hayatını kaybettiği belirlendi.

GERİYE FOTOĞRAFLARI KALDI

Olay yerine gelen cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından cenaze, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, küçük gelinden geriye düğün töreninde çekilen fotoğrafları kaldı.



Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Adıyaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (30)

h.evrendurmaz:

İntihar en büyük günah tır, Bu günahı işlemek suç olmalı, İntihar edenlerde bizden değildir. inancı olan intihar etmez. Şeriat şart, şeriat olsa böyle olmazdı başbakımızdan rica ediyorum şeriat kurallarını getirsin bu ülkeye.

1
29
yanıtYanıtla
cmatasciervideo@gmail.com:

süper zekasın. şeriat gelip ne yapacak. ilk önce şeriatı açıkla

yanıt0
yanıt0
yorumcusguney_18@yahoo.com:

ruh hastası.

yanıt0
yanıt0
necati:

bir adıyamanlı olarak bir iki kelam etmek istiyorum. şimdi çoğu kişi kızın yüz ifadesinden adamı istemediği anlaşılıyor falan demiş, şimdi durum şu bizim oralarda gelin de damat da düğünde pek kakara kikiri gülüp oynamazlar kahkahalar atmazlar biraz utangaç biraz sıkılgan davranırlar bu yüzden sadece bi kaç fotoğrafa bakıp kız çocuğu hiç sevmemiş falan demek çok doğru değil ha belki de sevmiyordur veya başka türlü sorunları da olabilir ama demek istediğim iki fotoğraftan birbirlerini sevip sevmedikleri hakkında kesin yargıya varamazsınız kaldı ki kız çocuğu sevmiyorsa ailesinin zoruyla evleneceğini ve çocuğun da kendisini sevmeyen bi kızla evlenmek isteyeceğini pek sanmıyorum veya öyle ümit ediyorum , zorbalık zorla evlendirmek sevmeden evlenmek vs bunlar az da olsa var ama çok gerilerde kaldı.

9
19
yanıtYanıtla
aa:

yazık hayatının baharında bir çocuk çocukluğunu yaşamadan evlendiriliyor ne anlar evlilikten koca dan evden sonuç işte kurtuluşu başka türlü de yok biliyor ve ölümü seçiyor kim bilir derdi ne demiyorum derdi zaten yüzünden okunuyor

18
1
yanıtYanıtla
aa:

yazık yazık yazık kızın yüzünden belli evliliğe değil de ölüme gider gibi yazık yazık yazık

17
2
yanıtYanıtla
fatih:

kızın yüzüne bakıldığında hiç de 16 yaşında gözükmüyor. evlilik resmine bakıldığından gelin mutsuz. bence başka bir sebeptendir. yine de olmaması gerekir.

16
3
yanıtYanıtla
kazim bereket:

bende bir adıyamanlı olarak çok üzüidüm lütfen çocuk yaşta gelin etmesinler vede herkesi sevdiğine versinler allah rahmet etsin mekanı cenet olsun

13
2
yanıtYanıtla
Adanalı:

Önemli olan oğlanın istediğinin olması..Bütün herkes buna çalışmış .Sonuç yine ölen bir çocuk gelin..:(

13
1
yanıtYanıtla
açelya:

istemeden evlendiği kızın yüzünden belli neden başkalarının isteklerine mecbur ediliyor sonuç bu ama kimse suçu kendinde aramaz olan kız cağıza olmuş zavallım

10
3
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title