Haberler

16 Yaşında 11 Aylık Bebeği Olan Anne 5'inci Kattan Atladı

Güncelleme:

Ereğli'de 16 yaşındaki 11 aylık bebeği olan anne, 5'inci kattan atlayarak hayatına son verdi.

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde 11 aylık bir erkek bebek annesi 16 yaşındaki Sümeyye Türel, iddiaya göre akrabasının evinde misafirlikte iken 5'inci katın penceresinden atlayıp canına kıydı.

MİSAFİRLİĞE GİTTİĞİ EVDE 5'İNCİ KATTAN ATLADI

Olay, bugün saat 11.00 sıralarında Talatpaşa Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'nde meydana geldi. Adana'nın Pozantı İlçesi'nde oturan ve dini nikahla evli olan Sümeyye Türel, Ereğli İlçesi'ndeki akrabası C.P.'nin evine geldi. Türel, iddiaya göre misafirlikte bulunduğu evin 5'inci katın penceresinden atladı.

CAMDAN ATLADI YARALANIP HASTANEYE KALDIRILDI

Yere çakılan ve kanlar içinde kalan Türel, ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Türel, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYORMUŞ

Yakınları Sümeyye Türel'in dini nikahlıeşiyle bir süredir ayrı yaşadığı ve psikolojik tedavi gördüğünü ile sürdü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ereğli Konya Anne Çocuk Kadın Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (44)

LAZ OGLU:

ALLAH BELANIZI VERSIN SEREFSIZLER HICMI UTANMADINIZ BU COCUGU BU YASTA EVLENDIRIB OLUME YOLLADINIZ EGER BU ADALET ANAYA BABAYA VE KOCA DENILEN ADIYE EN BUYUK CEZAYI VERSIN EGER DEVLET VARDA

36
2
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Lahnet olsun bu kadere daha yasamadan hayatindan oldu bu kiz

24
6
yanıtYanıtla
Dara:

16 Yaşında 1 Yaşında Çocuk Annesi . . . 15 Yaşında Anne Olmuş . . 14 Yaşında Hamile Olmuş Demektir. . Kim bilir Kaç Yaşında Bu Çocuğa Kadın Muamelesi Yaptılar . . Lanet Olsun Sizin İnsanlığınıza. . İmam Nikahınıza . . Törelerinize ! ! ! . . . . ( Yöreyi Bilirim. . Çoğunluk Yörük / Tahtacıdır . . NOT : Kürt Olsa Buradan Ne Kadar Etnik Kökene Dayalı Irkçı Hakaretler Yapılacağını Tahmin Edebiliyor musunuz ? . . . )

26
1
yanıtYanıtla
KaraMobil-IOS:

İşte yeni Türkiye işte AKP'nin Türkiye'si ,RTE'nin Türkiye'si Allah hepinizin belasını versin çocuk katilleri.!!

12
15
yanıtYanıtla
azra:

Bu kızın anne babası da biz insanız der şimdi. Yazık günah. . . çocuğunu düşündüğü durumlara bakın. . .

24
3
yanıtYanıtla
Xyz:

Çocuğu 14 Yaşında hamile bırakan zihniyeti kınıyorum. Kız Çocuklarımızı bir seks objesi olarak gören sapık zihniyetinde bir an önce helak Olmasını diliyorum

25
1
yanıtYanıtla
Sigortaci:

Piskolojik sorunu varmis, düsünsenize Kiz 16 yasinda 11 aylik yani 1 yasinda bebegi varBu demektirki Kiz 15 yasinda Dogum yapmis peki Doguma kadar olan süre 9 ay dersek bu kiz nerden baksan 14 yasinda evlendirilmis. Daha cocuk cocuklugunu yasayamamis Nasil Insanlar bunlar ya?Onun yasinda cocuklar oynuyir geziyor oyuncaklar aliyorBu kiz bunlara hasret Hamile kaliyor dogum yapiyor koca dirdiri bebege bakamazYAziklar olsun böyle Aileye

26
0
yanıtYanıtla
Basmiz sag olsun Mobil-IOS:

Anne babaya sesleniyom bu kizin vebali sizsiniz ,,,

24
0
yanıtYanıtla
RB:

YAZIKLAR OLSUN 16 YAŞINDA ALLAH BİLİR NE YAŞATTINIZ ACABA DA CANI KIYDI BU KIZCAGIZ ULAN 16 YAŞINDAKİLER DAHA OYUN OYNUYO OYUN NE ÇOCUĞU?

21
0
yanıtYanıtla
kyan:

Daha cocukmus zavalli yavru . akp zihniyeti 3 cocuk yapin dediler cocuklarla evlenin dediler fitrat dediler ama insanlarin psikolojik durumlari var ve bu onemli demediler

6
14
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title