Haberler

16. Dünya Polis ve İtfaiye Oyunları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Amerika'da devam eden "16. Dünya Polis ve İtfaiye Oyunları"nda şu ana kadar 3 altın, 3 gümüş ve 5 bronz olmak üzere 11 madalya elde etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Amerika'da devam eden "16. Dünya Polis ve İtfaiye Oyunları"nda şu ana kadar 3 altın, 3 gümüş ve 5 bronz olmak üzere 11 madalya elde etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 15 itfaiyeciyle 20 dalda mücadele eden İstanbul İtfaiyesi, oyunlarda madalya sayısını 11'e yükseltti.

Bilek güreşinde Ali Osman Aygün, sağ kol ve sol kol branşlarında rakiplerini yenerek 2 altın madalya kazandı. Yüzmede Nurettin Ünal, çıktığı 3 farklı stil yarışında iyi bir performans göstererek, 3 bronz madalyanın sahibi oldu. Cirit atma dalında üçüncü olan Süleyman Katmer, bronz madalya elde etti.

Amerika'da devam eden oyunlarda İstanbul İtfaiyesi şu ana kadar 11 madalyanın sahibi olurken, voleybol takımı ise 3 maçta 2 galibiyet alarak bir üst tura çıktı.

60 ülkeden 12 bin polis ve itfaiyecinin katıldığı organizasyon, 5 Temmuz'a kadar devam edecek.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Amerika Birleşik Devletleri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title