Haberler

16 Bin TL'ye Çay Ocağı, 8 Bin TL'ye Tuvalet

Güncelleme:

Balıkesir'in Bandırma ilçe belediyesi tarafından yapımı tamamlanan kapalı pazar yerinde tuvalet ve çay ocağı işletmeleri hemen kiralandı.

Balıkesir'in Bandırma ilçe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve 21 milyon TL'ye yaptırılan Kapalı Pazar Yeri'nde bulunan 23 adet iş yerinin ihalesi yapıldı. İhaleye yoğun ilgi olurken pazar yerinde bulunan çay ocağı ve 4 adet tuvalet için istenen aylık kiralar dudak uçuklattı.

"PARA KAZANMAK İSTİYORUZ"

İhale öncesinde açıklamalarda bulunan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, "Kapalı Pazar yerinin inşaatını 21 milyon TL muhammen bedelle tamamladık. Şimdi buradan para kazanmak istiyoruz. İhalelere gireceklere uyarılarımız var. Her kiracımızdan memur ya da esnaf kefil istiyoruz. Ayrıca 3 ay üst üste kira ödemesi yapmayan kiracılarımıza da işlem yapacağız. Pazar yerinde disiplinli bir şekilde başlayıp, o şekilde devam etmek istiyoruz. Pazar yerimizde görev yapacak özellikle çay ocağı, lokanta gibi personelimiz tertemiz bir şekilde giyinecek ve kart takacaklar. Hijyen kurallarına harfiyen uyacaklar" dedi.

HEMEN KİRALANDI

Daha sonra yapılan ihalelerde pazar yerinde bulunan çay ocağı 16 bin 250 TL'den, tuvaletler ise 7 bin 600 TL ile 4 bin 200 TL arasındaki fiyatlarla alıcı buldu. Pazar yerinde bulunan dükkanlar için akşam saatlerine kadar ihale devam etti.

ESKİ İTFAİYE ALANINA TALİP ÇIKMADI

Bandırma Belediyesi tarafından yapılan bir başka ihalede ise belediye binasının yanında bulunan ve önceden İtfaiye Amirliği'nin bulunduğu bin 100 metrekarelik alan için 9,5 milyon TL muhammen bedelle ihaleye çıkıldı. Katılımcı gelmediği için ihale bir hafta sonraya ertelendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Balıkesir Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title