Haberler

150 Kişiyi Ölüme Götüren Pilot Tedavi Gördüğünü Saklamış

Güncelleme:

Fransa'da düşen ve 150 kişinin yaşamını yitirdiği uçak kazasıyla ilgili açıklama yapan Alman savcılığı "Uçağı düşüren pilot, tedavi gördüğünü şirketten gizlemiş" dedi.

Fransa'da 150 kişinin ölümüyle sonuçlanan Germanwings faciasında, uçağı kasten düşüren ikinci pilotun tedavi gördüğünü çalıştığı havayolu şirketinden sakladığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili açıklama yapan Alman savcılığı "Evinde ilaçlar bulundu. Tedavi gördüğünü çalıştığı havayolu şirketinden saklamış" şeklinde bir açıklama yaptı.

SES KAYITLARIYLA ORTAYA ÇIKTI

Lufthansa'nın indirimli pazara hitap eden yan kuruluşu Germanwings'in Barcelona-Düsseldorf seferini yapan yolcu uçağı, salı günü Fransa'nın güneyindeki Alpler bölgesinde düşmüştü. Olayın ardından başlatılan incemeler kapsamında kara kutuda elde edilen ses kayıtlarına göre uçağın yardımcı pilot Andreas Lubitz tarafından düşürüldüğü açıklanmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Germanwings Fransa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (69)

KÖYLÜ:

HAVA YOLUNU TEMİZE ÇIKARMAK İÇİN BENCE BÜTÜN ÇABA. RESMİ KANITLAR SUNMALILAR. TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDEN RAPOR ALMALI, SES KAYDINI PAYLAŞMALILAR.

24
3
yanıtYanıtla
Turkish Airleins:

allah korusun bunu bir musluman sirkette olsaydu Alamanlar yaygarayi koparirlardi adami ne arastirdilar islamla baglantisi varmi diye kendileri olunca psikolojik oluyor musluman olsaydu terorist olurdu ne garip degilmi !!!! Ortadoguyu karistiran ulkelerden biride almanya ! ve kendileride git gide kotuye gidiyor

24
3
yanıtYanıtla
UÇAK ARIZASI DEİL YANİ ?????????????????:

bu işlerde DEV ŞİRKETLER SUÇU HEP ÇALIŞANA İŞÇİYE ATAR BİRDE KİŞİ ÖLMÜŞSE EN SAVUNMASIZ VE EN EKONOMİK YOL BUDUR ÇÜNKÜ ???????????????

24
2
yanıtYanıtla
Kardan AdamMobil-IOS:

Bu pilot Müslüman olsaydı şimdi kafirler iş başındaydı. Fakat kendi Irkı oldumu deli muamelesi Yapılıyor . Allah'ın adaleti er yada geç gelecek ey kâfirler sizi

20
5
yanıtYanıtla
serra:

cok sukur muslumanlik aklandi bu olayda. Psikolojisi hepten bozuk bunlarin.

19
6
yanıtYanıtla
bedri:

luftansa hava yolunun itibari icin ucagin teknik neden ile dustugunu sakliyorlar kolay birsey sucu olen bir kisinin uzerine atmak inandirici gelmiyor

23
1
yanıtYanıtla
SUÇU ÇALIŞANA ATTILAR BENCE:

HANGİMİZİN EVİNDE İLAÇ YOK PEKİ ??????

21
3
yanıtYanıtla
GölMobil-IOS:

Firmalarını temize çıkarttırmak için Adam'ı Bahane ettiler resmen

19
3
yanıtYanıtla
selcuk:

Bu pilot müslüman olsaydi terörist olurdu ve biz müslümanlara yine avrupada yapmadiklarini birakmazlardi. ama alman ve hristiyan olunca terörist olmuyor hasta oluyor. biz müslümanlarin hsta olmaya psikolojik sorunlari bile olmaya hakki yok. ey türkiyede yasiyanlar ülkemizin degerini bilmiyorsunuz ülkemin cöküsünü izliyorsunuz. kesin dönüs hayallerimiz artk bitti ne burada nede memleketimizde huzur var yazik sizlere ülkemizi el birligiyle bitirdiniz.

21
0
yanıtYanıtla
sercan:

HAVAYOLU ŞİRKETİNİN İMAJINI ZEDELEMEMEK İÇİN ADAMI SUÇSUZ YERE İPE ÇEKTİLER BU VAMPİRLER

18
2
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title