Haberler

15 Yaşaltı Uluslararası Dörtlü Turnuva - Sıbistan: 0 - Türkiye: 3

Futbol: 15 Yaşaltı Uluslararası Dörtlü Turnuva- Sırbistan: 0 - Türkiye: 3 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Manavgat ilçesinde düzenlenen 15 Yaşaltı Uluslararası Dörtlü Turnuva maçlarında Türkiye, Sırbistan'ı 3-0 yendi.

Futbol: 15 Yaşaltı Uluslararası Dörtlü Turnuva- Sırbistan: 0 - Türkiye: 3 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Manavgat ilçesinde düzenlenen 15 Yaşaltı Uluslararası Dörtlü Turnuva maçlarında Türkiye, Sırbistan'ı 3-0 yendi.Emirhan Spor Kompleksi'ndeki karşılaşmayı, Ozan Ergün, Alican Alp ve Arif Dilmeç hakem üçlüsü yönetti.Şenol Ustaömer'in teknik direktörlüğünü yaptığı milli takım maça, Atakan Akyol (Fenerbahçe), Ercan Şirin (Gençlerbirliği), Kerem Atakan Kesgin (Bucaspor), Recep Gül (Galatasaray), Sefa Akgün (Trabzonspor), Atalay Babacan (Galatasaray), Bayram Onur Satılmış (TSG 1899 Hoffenheim), Hasan Ali Adıgüzel (Akhisar Belediye), Sebahattin Muslu (Bursaspor), İsmail Berk Koçak (Fenerbahçe) ve Mustafa Çay (Beşiktaş) 11'i ile çıktı. Marko Mitrovic'in yönettiği Sırbistan ekibi ise Milos Gordic, Arton Zekaj, Jovan Pavlovic, Filip Stuparevic, Dusan Vlahovic, Armin Derlek, Jovan Kokir, Ivan Tadic, Nino Zejic, Matija Mrkela, Aleksandar Kostic ile ilk 11'de yer aldı. Karşılaşmada milli takımın gollerini 15. dakikada Kerem Atakan Kesgin, 55. dakikada Malik Karaahmet ve 65. dakikada Atalay Babacan attı. Karşılaşma Türkiye milli takımının 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.Öte yandan turnuva kapsamında Hollanda milli takımı da Avusturya ekibini 2-1 mağlup etti.14 Şubat'ta tamamlanacak turnuvada Türkiye, Hollanda ile Avusturya da Sırbistan ile bir maç daha yapacak. -Futbol: 15 Yaşaltı Uluslararası Dörtlü Turnuva-Milli marş okunurken futbolculardan görüntü, -Karşılaşmdan görüntüler, -Milli takım gol atarken ve futbolcular sevinç gösterisinde bulunurken -Milli takm teknik direktörü Şenol Ustaömer'den görüntü -Yedek kulübelerden görüntü -Seyircilerden görüntü-Karşılaşmada burnu kanayan oyuncu Malik Karaahmet'ten görüntü

Kaynak: AA / Güncel

Emirhan Spor Kompleksi Manavgat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title