Haberler

15 Yaş Altı Türkiye Futbol Şampiyonası 2. Kademe Maçları Başlıyor

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) koordinatörlüğünde, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK), Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ve Nike işbirliğiyle düzenlenen 2013 2014 sezonu Nike Premier Cup 15 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası 2. kademe müsabakalarının tarihleri, grupları ve statüsü belirlendi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) koordinatörlüğünde, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK), Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ve Nike işbirliğiyle düzenlenen 2013-2014 sezonu Nike Premier Cup 15 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası 2. kademe müsabakalarının tarihleri, grupları ve statüsü belirlendi.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, 1. kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olan 20 takımın katılacağı 2. kademe karşılaşmaları, 6'şar takımın katılımıyla 26-29 Mart tarihlerinde Kütahya ve Malatya grup merkezlerinde, 26-28 Mart tarihlerinde ise dörder takımın katılımıyla Samsun ve Eskişehir grup merkezlerinde oynanacak.

İkinci kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olan 4 takım 15 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası finallerini oynamaya hak kazanacak. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Nike Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title