Haberler

    15 Dakikalık Mola, Sizi Hayatta Tutar

    Giresun Emniyeti, bayram öncesi trafik kazalarını önlemek için 'Trafikte Mola Verin, Hayata Gülümseyin' uygulamasıyla tatilciler durdurularak dinlenmeye ve çay içmeye davet ediliyor.

    Giresun Emniyeti, bayram öncesi trafik kazalarını önlemek için 'Trafikte Mola Verin, Hayata Gülümseyin' uygulamasıyla tatilciler durdurularak dinlenmeye ve çay içmeye davet ediliyor. Proje kapsamında Karadeniz Sahil Yolu Keşap ilçe girişindeki kontrol noktasında durdurulan sürücülere uygulama hakkında bilgi verilerek kitapçık dağıtılıyor. Sürücülerle yolcuların dinlenmelerinin sağlanması amacıyla da pasta, çay ve kahve ikram ediliyor. Sürücü ve yolcular ikramın ardından yollarına devam ediyor.

    HİÇ ÖLÜMLÜ KAZA OLMADI

    Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk de kontrol noktasına gelerek bir süre uygulamayı takip edip sürücülerle sohbet etti. Sürücülere uyarılarda bulunan Öztürk, şunları söyledi:

    "Bayram tatilinin uzun olması, gurbetçi vatandaşlarımızın bölgemize ilgisini artırdı ve yoğunluk yaşanıyor. Trafik kazalarının özellikle ulaşmak istenen yakın yerlerde meydana geldiği dikkate alındığında bu zorunlu molada 15 dakika araçlarından inmelerini ve zinde bir şekilde yola devam etmelerini amaçladık. Şu ana kadar bölgemizde ölümlü ya da ciddi trafik kazamız olmadı. Bayram ve tatil süresince vatandaşlarımızın kazasız bir şekilde bayramlarını geçirmelerini sağlamak istiyoruz. Biraz önce molada bulunan bir vatandaş dün akşam 22.00'den beri yolda olduğunu söyledi. Uzun yollardan geliyorlar. Yorgun sürücülerle karşı karşıya kalıyoruz. Ulaşacakları yerler yaklaştığı için mola vermek istemiyorlar. Ancak bizim bu uygulamamız zaman kaybı değil, onları hayata bağlayan bir uygulama."

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Karadeniz Sahil Yolu Giresun Keşap Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title