Haberler

Fenerbahçe hazırlık maçı özeti (FB - Panathinaikos) 13 Temmuz

Fenerbahçe Panathinaikos maçı golleri. Fenerbahçe Panathinaikos maçı özeti. 13 Temmuz akşamı Kadıköy''de oynanan Fenerbahçe Panathinaikos maçının maç özeti görüntüleri ve golleri haberler.com adresinde. İlk ciddi sınavını veren Fenerbahçe Panathinaikos karşısında seyircisi ile buluştu. Maç özeti için aşağıdaki linki izleyin.

Fenerbahçe Panathinaikos maç özeti. 13 Temmuz Çarşamba Fenerbahçe Panathinaikos maçının maç özeti ve golleri. FB hazırlık maçı özeti.. 

Yeni sezon hazırlıklarını sürüden Fenerbahçe Yunanistan''ın en güçlü takımlarından Panathinaikos ile karşı karşıya geldi. Yeni transferleri ile geçen sezon olduğu gibi bu sezonun da en çok konuşulan takımı olan Fenerbahçe Panathinaikos karşısında ilk ciddi sınavını vermiş oldu. Maç özeti ve golleri haberler.com adresinde. 

FENERBAHÇE PANATHINAIKOS MAÇ ÖZETİ

Sarı-lacivertliler, oynadığı ilk hazırlık maçında İran ekibi Gostaresh''a 3-0 kaybetti. İkinci hazırlık maçında Rumen ekibi CSMS Iaşi ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, son maçında Rumen ekibi Voluntari''yi 3-1 mağlup etti.

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda''da sürdüren Panathinaikos da şu ana kadar 3 hazırlık maçına çıktı. İlk maçında Alman ekibi Aachen ile 2-2 berabere kalan Yunan ekibi, ikinci maçında Hollanda alt lig ekiplerinden Silvolde''yi 2-0 mağlup etti. Panathinaikos son maçında ise Spor Toto Süper Lig ekiplerinde Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldı.

Fenerbahçe, beşinci hazırlık maçında ise 16 Temmuz Cumartesi günü Fransız ekibi Olympique Lyon ile karşılaşacak. Ülker Stadı''nda oynanacak mücadele 21.45''te başlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Panathinaikos Yunanistan Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title