Haberler

13. Yılında, Müzik ve Eğlenceyi Türkiye'nin Dört Bir Yanına Athena ve Hadise ile Taşıyan Fanta...

Antalya Beachpark'ı, kapıların açıldığı ilk andan itibaren doldurmaya başlayan 50.000 enerjik festival sever; önce Hayrettin'in şovu, gece boyunca da Athena ve Hadise'nin sevilen şarkıları eşliğinde, coşku dolu bir akşam yaşadı.

Antalya Beachpark'ı, kapıların açıldığı ilk andan itibaren doldurmaya başlayan 50.000 enerjik festival sever; önce Hayrettin'in şovu, gece boyunca da Athena ve Hadise'nin sevilen şarkıları eşliğinde, coşku dolu bir akşam yaşadı.

Athena'nın solisti Gökhan, Antalyaspor Formasıyla Fanta Sahnesindeydi! Athena, konserin başlamasını heyecanla bekleyen sevenlerine, 'Uzun zamandır sizlerle beraber olmamıştık, bakalım nasıl bir kavuşma olacak!' diyerek, sevilen şarkılarını seslendirmeye başladı. Festival süresince gittiği birçok şehrin futbol takımını giyerek 'Holigan' şarkısını seslendirme geleneğini bozmayan Athena, sahnede Antalyaspor forması giyerek, Antalyalı sevenlerinden alkış aldı. Yeni çıkacak albümünden bir parçanın nakarat bölümünü de Antalyalı festival severler için ilk kez seslendiren Athena, yine alkışlar eşliğinde konserini tamamladı.

Hadise, Fanta Sahnesinde En Sevilen Şarkılarını Seslendirdi!

Sahneye çıktığı andan itibaren şovlarıyla ve festival için hazırlanan kostümleriyle beğeni toplayan Hadise, 'Bu nasıl bir enerji Antalya' Ne yaptınız siz böyle, muhteşemsiniz!? sözleriyle, festival severlere merhaba dedi.

Konseri izleyen hayranlarından birinin kendisi için taşıdığı pankartı görerek, 'Ben de seni çok seviyorum' diyerek cevap verdi. 'Yolumun Işığı' gibi sevilen parçalarını okuyan sanatçı, hareketli 'Düm Tek Tek' parçasıyla konseri tamamladı.

Fanta, gittiği her şehire oyun ve eğlenceyi taşımaya devam ediyor!

13. Fanta Gençlik Festivali kapsamında Athena ve Hadise, Türkiye'nin dört bir yanında hayranları ve müzik severlerle buluşuyor. Ziyaret edeceği şehirlere, festival tarihinde ilk kez ziyaret edilecek şehirleri de katarak yoluna devam eden Fanta Gençlik Festivali'nin bu yılki sponsorları Ipana, Pantene ve Head&Shoulders oldu.

Festival yoluna, 19 Eylül'de İzmir İnciraltı'nda gerçekleşecek konserle devam edecek.

Fanta Gençlik Festivali Rotası

19 Eylül Cuma ' İzmir, 22 Eylül ' Bursa, 24 Eylül ' İzmit, 27 Eylül ' Eskişehir

Festivali Nasıl İzleyebilirsiniz?

FANTA Gençlik Festivali'ne katılmak için FANTA ürünlerinin üzerindeki renkli açma halkalarından veya kapaklardan toplam 10 puan toplayarak festival süresince anlaşmalı davetiye dağıtım noktalarından veya festival günü, festivalin yapılacağı mekanın kapısından davetiyenizi alabilirsiniz.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Athena Fanta Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title