Haberler

13 Bölümlük Bir Aşk Değil!

Fırtına Dizisi Bitti Ama Burçin Terzioğlu ve Murat Yıldırım'ın Aşkı Tam Gaz Sürüyor!

FIRTINA DİZİSİ BİTTİ AMA BURÇİN TERZİOĞLU VE MURAT YILDIRIM'IN AŞKI TAM GAZ SÜRÜYOR!

Çocuk yaşlarından beri oyunculuğun içinde olan Burçin Terzioğlu son dizisi 'Fırtınalar'da rol arkadaşı Murat Yıldırım ile aniden başlayan aşkını anlattı. Yaşadığının, günümüzde çok rastlanan bir 'dizi aşkı' olmadığının altını çizen genç oyuncu dizinin bittiğini ama aşklarının devam ettiğini söylüyor..

Dizi aşkları neden gerçeğe dönüşür? Ve dizi bitince aşk neden sona erer? Özellikle şehir dışında çekilen dizilerde oyuncuların birbirlerine aşık olduğunu ve ilişkiye başladıklarını sık sık duyuyoruz. Bunu 'Fırtına' dizisi için 11 ay Trabzon'da yaşayan ve çekimlerin bitmesine iki ay kala dizideki sevgilisi Murat Yıldırım'la bir birlikteliğe başlayan oyuncu Burçin Terzioğlu da yaşadı. Onların aşkı diziyle birlikte bitmedi ama Murat Yıldırım yeni bir dizi için önümüzdeki sezon Antakya'da yaşayacak. Terzioğlu dizi oyuncularının aşklarını tehdit eden bu ayrılık durumunu bir test olarak görüyor: 'Biz de diğer insanlar gibi hasret çekebiliriz' diyor ve 'dizi aşıkları' olup olmadıklarını anlatıyor...

* Sevgiliyi oynayan iki karakterin aşkı gerçeğe dönüştü. Peki Murat Yıldırım ile aşkınız diziyle birlikte bitti mi? Bitmedi tabii. Aslında çok ilginçtir, aşkımız diziyle başlamadı. Hep öyle yakıştırmalar oldu, haberler çıktı. O haberlere oturup gülüyorduk. 'Bak bize de yaptılar' diye... İlişkimiz dizinin bitmesine 2 ay kala başladı ve çok güzel biçimde devam ediyor. 13 bölümlük aşklardan değildi bizimki. Kalpte pazarlık olmaz.

PAYLAŞMAK YAKINLAŞTIRIYOR

* Sinema değil ama dizi aşklarının gerçeğe dönüşmesi çok yaygın, sizce neden? Harvard Üniversitesi araştırmış, sonuçları da şöyle şöyle, demek isterdim ama gerçekten bilmiyorum. Şu olabilir, gerçekten diziler uzun soluklu olduğu için oyuncuların çok fazla birlikte zaman geçirme şansı oluyor, birbirini tanıyor. Bizim bir ilişkiye başlayacağımıza settekiler hiç ihtimal vermiyordu, biz bile inanmıyorduk çünkü çok iyi arkadaş olmuştuk. Başlayınca biz de herkes kadar şaşırdık. Neredeyse 7-24 beraberdik. Ama birlikte çalışıp aşık olmayan çok oyuncu da var. Daha iyi tanıma fırsatı mı buluyorsun, daha çok şey paylaştığın için daha mı çok yakınlaşıyorsun bilmiyorum.

* Dizi bitince ilişkiler de bitiyor genelde! Neden öyle bilmiyorum. Yani sevginin derecesiyle ilgili olabilir. 'Dizi bitti yapı paydos' tarzında da olabilir. Belki bizimkinin farkı, dizinin finaline yakın başlaması.

* İki dizi yıldızının beraberliği nasıl oluyor peki, birbirinizin reytingini, hayranlarınızı kıskanıyor musunuz mesela? Murat'ın kadın hayranları yanımıza geldiği zaman fotoğraf makinesini alıp onların fotoğraflarını ben çekiyorum. Başka mesleklerdeki insanlarla ilişki yaşayanlar daha zor anlayabilir bizi. İki aynı mesleği yapanın bu şekilde kıskanması mümkün değil. Zaten internet forumlarında birbirimize çok yakıştırıyorlardı. Bir şeyin karşılığında düzgün tepki almak insanı mutlu ediyor.

* Sevgiliniz Murat Yıldırım şimdi Tuba Büyüküstün ile başrol oynayacağı 'Asi' adlı dizi için Antakya'ya gitti. Bu sizi korkutmuyor mu? Evet, zorlukları var bunun. O zorlukları nasıl kendine doğru çevirirsin o önemli. Benim bu sezon netleşen bir işim yok. Ben de başka bir şehre çekime gidebilirim. İlişkimizin sağlam olduğunu düşünüyorum, mesafenin bizi daha çok yakınlaştıracağını düşünüyorum. Belki ilişkinin sağlamlığının testi bu ayrılık olacak... İşimiz ne gerektiriyorsa, nerede olmamız lazımsa yapacağız. O işi kabul edip, gitmesi için yüreklendiren benim. Bu işi yapan çok az kişi vardır herhalde. Kimse istemez sevdiği insandan uzaklaşmayı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title