Haberler

11 Katlı İnşaatın Çatısında İntihar Etmek İstedi

Gaziantep’te, 11 katlı bir inşaatın çatısına çıkan şahıs intihar etmek istedi.

Gaziantep'te, 11 katlı bir inşaatın çatısına çıkan şahıs intihar etmek istedi. Olay yerine gelen psikolog şahsı ikna ederek polis ekiplerine teslim etti.

Olay, İncilipınar Mahallesi Muammer Aksoy Bulvarı üzerinde bulunan 11 katlı bir inşaatta meydana geldi. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nün yanında bulunan inşaatın çatısına çıkan 32 yaşındaki Aydın Y. kendisini aşağı atacağını söyleyerek bağırdı. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar polise haber verdi. Kısa sürede gelen polis şahısla konuşmak için çatıya çıktı. Bina çevresinde güvenlik önlemleri alan polis daha sonra olay yerine itfaiye ve sağlık ekiplerini çağırdı. Bu sırada polis, 25 Aralık Devlet Hastanesi Psikologu Mahmut Kayagan'ı olay yerine getirerek şahsı ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık iki saat süren ikna çabalarının ardından 10 bin TL elektrik borcu olduğunu söyleyen ve işsiz olduğu öğrenilen Aydın Y. güçlükle ikna edildi. Atlamaktan vazgeçen şahıs psikolog Mahmut Kayagan ve polisler eşliğinde binadan indi. Gözaltına alınan Aydın Y, ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title