Haberler

100 İşçiyi Zehirleyen Madde Belirlendi

Güncelleme:

Çankırı'nın Şabanözü ilçesindeki çorap fabrikasında 100 işçinin zehirlenmesine, 'tetra hidro teofen'in yere dökülmesi sonucu ortaya çıkan kokunun yol açtığı belirlendi.

Çankırı'nın Şabanözü ilçesindeki çorap fabrikasında 100 işçinin zehirlenmesi ve Organize Sanayi Bölgesi'nin geçici kapatılmasına "tetra hidro teofen" adlı kimyasalın neden olduğu belirlendi.

ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

AFAD ekiplerinin, zehirlenmeye neden olan kimyasal madde kaynağının tespit edilmesi için fabrika içi ve çevresinde başlattığı çalışmalar tamamlandı.

MOBİLYA FABRİKASINDAN YAYILDI

Doğalgaz dağıtım şirketi KarGaz ekiplerinin de destek verdiği incelemede, işçileri etkileyen kimyasal maddenin, bölgedeki bir süredir kullanılmayan mobilya fabrikasından yayıldığı tespit edildi.

YERE DÖKÜLEN KİMYASAL MADDE

Fabrikada yapılan incelemede, ham gaza koku veren ve doğalgaz kaçağının anlaşılmasını sağlayan "tetra hidro teofen" adlı kimyasal maddenin yere dökülmesi sonucu ortaya çıkan kokunun zehirlenmelere yol açtığı belirlendi.

KOKU BÖLGEYE YAYILDI

Çorap fabrikasındaki işçilerin, bu kimyasal maddenin bölgeye yayılması sonucu zehirlendiği tespit edildi.

TEDBİR AMACIYLA KAPATILDI

AFAD ve KarGaz ekipleri, zehirlenme nedeninin tespit edilmesinin ardından bölgeden ayrıldı.

Tedbir açısından OSB'nin yarın sabaha kadar kapalı tutulacağı öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Şabanözü Çankırı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (10)

tc ATATÜRK düşmanı ışid-pkk desteklİYOR!:

SOMA VB YER ALTINDA ÇALIŞANLAR BİR DÜŞÜNÜN YER ÜSTÜ SOMA VE ÇEVRESİNİN YERÜSTÜ ÇLÖ MÜ? HİÇ Mİ TARIM YAPILMAZ? HİÇ Mİ HAYVANCILIK YAPILMAZ! NE GÜZEL MİS GİBİ DOĞADA ÇALIŞMAK VARKEN NEDEN YER ALTI?

9
12
yanıtYanıtla
haklıMobil-ANDROID:

KESIN PKK İŞİ. ONLAR BÖYLE SİNSİ KALLEŞ İŞLERE BAYILIR. TÜRKİYE'Yİ BÖLSÜN DE NASIL BÖLER İSE BÖLSÜN.

9
11
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

pkk lilari yakalamak icin kullanin

12
4
yanıtYanıtla
haberden:

Boş konuşan arkadaşlar artık dagılsın

13
2
yanıtYanıtla
tc düşmanLARı ışid-pkk''yı desteklİYOR!:

ŞU İLAÇ prospektüslerine YAN ETKİLERİNE BİR BAKINIZ BÖYLE İLAÇ MANTIĞI MI OLUR? ADETA HASTA ZAHİR KULLANILIYOR VÜCUDUN ÖZ DİRENCİNİ ZAYIFLATIYOOOOOOOOOOOOOR!

6
7
yanıtYanıtla
tc düşmanLARı ışid-pkk''yı desteklİYOR!:

EEY İNSANLAR DOĞAYA DOĞALA DÖNELİM SAĞLIK DOĞADA rafine OLMAMIŞ katkı MADDESİ KONMAMIŞ GIDALARDAAAAAAAAAAAAAAA!

4
4
yanıtYanıtla
tc ATATÜRK düşmanı ışid-pkk desteklİYOR!:

HİPOKRATIN TIB ANLAYIŞI BUGÜNKÜ zararlı fena yanetkileri olan tröst ilaçlı TIB ANLAYIŞIYLA BİR OLABİLİR Mİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ?

0
5
yanıtYanıtla
tc düşmanLARı ışid-pkk''yı desteklİYOR!:

''büyüme büyüme'' DİYORYA İNSANLAR AL SANA ANTİDOĞAL BÜYÜME!

3
2
yanıtYanıtla
tc düşmanLARı ışid-pkk''yı desteklİYOR!:

BEN modern tıp BA DA GÜVENMİYORUUUUUUUUUUUUUUUM!

3
2
yanıtYanıtla
tc ATATÜRK düşmanı ışid-pkk desteklİYOR!:

LOKMAN HEKİMİN TIB ANLAYIŞI BUGÜNKÜ zararlı fena yanetkileri olan tröst ilaçlı TIB ANLAYIŞIYLA BİR OLABİLİR Mİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ?

0
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title