Haberler

10'uncu Kattan Düşen Kadın Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

İstanbul Esenyurt'ta 13 katlı sitenin 10'katında bulunan dairenin balkonundan aşağıya sarkan yabancı uyruklu bir kadın beton zemine düşerek yaşamını yitirdi.

Esenyurt'ta yabancı uyruklu bir kadın sitenin 10'uncu katından beton zemine düşerek hayatını kaybetti. Olay Esenyurt, Esenkent Mahallesi'nde saat 04.30 sıralarında Koru 3 Sitesi'nde meydana geldi.

BETON ZEMİNE ÇAKILDI

Görgü tanıklarının ifadesine göre, 13 katlı sitenin 10'katında bulunan dairenin balkonundan aşağıya sarkan bir kadın beton zemine düştü. Olayı fark eden sitenin güvenliği durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi yaptığı ilk müdahalenin ardından kadının hayatını kaybettiği belirledi. Polis ekipleri olay yerini güvenlik şeridi çekerek önlem alırken, olay yeri inceleme polisleri ise çevrede delil araştırması yaptı. Cumhuriyet Savcısı tarafından incelenen cesedin 28 yaşındaki Özbekistan uyruklu Farida Yakubova'ya ait olduğu belirlendi.

"SADECE ATLAYIŞINI VE DÜŞÜŞÜNÜ GÖRDÜM"

Olayın görgü tanığı Mehmet Balta, "Biz sahur yapıyorduk, o anda fark ettik. O anda kadının ayakları sarkıyordu sonra itfaiyeyi, polisi ve ambulansı aradık. İlk başta polis geldi. Ambulans halen gelmemişti. Kadın atladıktan 20-25 dakika sonrada gelmedi. İtfaiye geldikten sonra ambulans geldi. Yani ilk gelmesi gereken ambulans en son geldi. Kadının sadece atlayışını ve düşüşünü gördüm" dedi.

Polis ekipleri olayın intihar mı yoksa kaza sonucu mu olduğu yönündeki araştırması sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
500

Yorumlar (12)

yalansabosunadolan:

Kim Billir ne derti vardi!Allah Rahmen eylesin

18
0
yanıtYanıtla
yakamoz:

Allah günahlarını affetsin. Allah ın verdiği canı, Allah'' tan başka almaya kimsenin hakkı yoktur.

6
0
yanıtYanıtla
The İSİSSİAN SOLDİER:

la intihar mı etmiş bi şey anlamadım ne biçm yazı

1
2
yanıtYanıtla
Melek melek TurkmengyzymobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Nur icinde yat janym

0
0
yanıtYanıtla
öztürk:

the end. . .

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

allah mekanını cennet eylesin canım arkdaşım

0
0
yanıtYanıtla
Ruh ve badanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

allah rahmet etsın kanka ;(

0
0
yanıtYanıtla
arkadaşmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Mekanın cennet olsun

0
0
yanıtYanıtla
CerenmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Allah rahmen eylesin cnm!!!

0
0
yanıtYanıtla
arkadashimmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Allah rehmet aylasin

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title