Haberler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Sinop Valisi Hasan İpek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Sinop Valisi Hasan İpek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İl Özel İdaresi Tesisleri'nde düzenlenen programda konuşan Vali İpek, basın mensuplarının 15 Temmuz'da gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimi sırasında demokrasinin yanında olarak görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiklerini söyledi.

Söz konusu gece Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın mesajlarının basın yoluyla halka ulaştırıldığını vurgulayan İpek, şöyle konuştu:

"Halkımız, bu çağrılar üzerine meydanlara inerek darbecilere karşı durmuştur. Bu basının özgür ve tarafsız olması gerektiğinin en büyük göstergesidir. Gerçekten sesimizi hem halkımıza hem de dünyaya duyuruyorsunuz. Bu yönüyle aynı zamanda bir kamu görevi görüyorsunuz. Yaptığınız önemli görevlerden ötürü sizleri tebrik ediyorum. Zaman zaman tehditler aldığınızı biliyorum. Fakat eksikleri göstermek 'burada şu eksik var' demek bence bir kamu görevidir. Ben bu yönde yapılan her haberi ciddiye alıyorum. Çünkü her şeyi bizim görmemiz mümkün değil. O açıdan sizler bunları bize gösteriyorsunuz. Sizlerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nüzü kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum."

Programa, İl Jandarma Komutanı Albay Şefaattin Serten, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve basın mensupları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Gazeteciler Günü Hasan İpek Sinop Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title