Haberler

10 Liraya Aldığı Balığa 30 Bin Lira Teklif Ettiler

Güncelleme:

Konya'da 10 liraya aldığı florhrn cinsi balığın üzerindeki 'Allah' yazısını fark eden Mehmet Yılmaz "30 bin lira teklif ettiler satmadım" dedi.

Konya'da yaşayan kasap Mehmet Yılmaz (29), iki yıl önce 10 liraya aldığı florhrn cinsi akvaryum balığının üzerinde bir ay önce Arapça yazıya benzer şekil görünce cami imamına gösterdi.

BİR AN OLSUN YANINDAN AYIRMIYOR

İmamın balığın üzerinde "Allah" yazdığını söylemesi üzerine Yılmaz, 7 din adamına daha yazıyı okuttuğunu ifade etti. Balığı yanından ayırmayan Yılmaz, sabah işe onu da götürüyor, akşam da evine onunla dönüyor.

RENK DEĞİŞTİREBİLİYOR

Habertürk'ün haberine göre; Balığı aldığında 5 aylık bir yavru olduğunu, üzerindeki yazıları ise yaklaşık bir ay önce fark ettiğini belirten Yılmaz, "Balığın diğer bir özelliği bulunduğu ortama göre renk değiştirmesi. Suyun dışına çıktığı zaman rengi kararıyor. Akvaryumun zeminine beyaz çakıl taşı koyuyoruz, beyaza dönüşüyor" dedi.

"YAZILAR BİRBİRİNE ÇOK YAKIN"

Balığın her iki tarafında da arapça yazılar olduğunu belirten Yılmaz, "Yazılar birbirine çok yakın, bazıları içiçe girmiş. Arapça bilenler okumakta zorluk çekti" diye konuştu.

"30 BİN LİRA TEKLİF ETTİ, SATMADIM"

Olayın çarşıda kulaktan kulağa yayıldığını ve duyan 60 yaşlarındaki bir kişinin balığı görmeye geldiğini anlatan Mehmet Yılmaz "Balığı görünce ağlamaya başladı. Bir süre sonra balığı kendisine satmam için 30 bin lira teklif etti. Kabul etmedim. Ara sıra gelip balığı izliyor" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Konya Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (290)

fiko:

din ilk kurnazla, ilk ahmağın tanıştığı gün icat edildi. .

22
704
yanıtYanıtla
hülya:

balığı kedinin önüne atsan kedi yer bitirir, allahta yok olur gider, bizde kurtuluruz, onun bitişi savaşların açlığın yoksulluğun cinayetin nikah adı altında çocuk tecavüzlerinin bitişidir. .

24
139
yanıtYanıtla
Bir dostmobilWeb@haberler.com:

Hee hee biz de yedik sazan avina cikmissin kardes ama millette o kadar para yok dolar da patladi gitti zam zam zam davullar caliyor hayde halaya le le le le

110
0
yanıtYanıtla
antepli ate:

allahın gücü 7 milyar insandan en rezil, en aç ve hep savaş halinde olan müslümanı düzeltmeye yetmez, ancak balığın üstüne adını yazar. . dünya bu halimize gülüyor, bu kadar salak olduğumuz için tepemize biniyorlar

17
89
yanıtYanıtla
ad:

seni beyinsiz balık hafızalı

yanıt9
yanıt4
Munism@m.m:

Uzaktan da salak gibi gorunuyorsun...

yanıt11
yanıt4
Zzinm@m.m:

Dinsiz inkarci zaten zillet icinde nifak sokmak inanci kirma pesinde uzakta örnek aramaya gerek yok sen varsin

yanıt9
yanıt4
Allah seninde Belanı versinm@m.m:

Allahın sabri geniştir Allah ilmi isteyene zenginliği rahatlığı dilediğine verir Öyle olmasaydı hersey güzel olsaydı yaşamın bir anlamı kalmazdı ateist bey

yanıt11
yanıt3
Hataylım@m.m:

Allah ın gücü her şeye yeterde mühlet verir sizin gibilere

yanıt1
yanıt0
cengizm@m.m:

Sakın antepliyim deme .çünkü antepten soytari cikmaz.hele ateist hiç cikmaz.senin kanında bozukluk var.Rabbini bilmeyen ve onun kudretinden şüphe eden .zavallılar

yanıt0
yanıt0
Hataylım@m.m:

Allah ın gücü her şeye yeterde mühlet verir sizin gibilere

1
0
Tüm 290 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title