Haberler

1 Mayıs'a Doğru

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gümrükçüoğlu, mesajında, başta Trabzon Büyükşehir Belediyesi işçileri olmak üzere tüm işçilerin bayramını kutladı.

Belediyede iş yeri huzuru ve barışı ile işçi, işveren ilişkilerinin ideal bir düzeyde olduğunu vurgulayan Gümrükçüoğlu, "Belediyemizde çalışan tüm mesai arkadaşlarımız, Trabzon'a hizmet veren geniş bir ailenin üyeleridir. Asla herhangi bir ayrım söz konusu olmadığı gibi bundan sonra da olmayacaktır. Trabzon, bu uyumlu birliktelik sayesinde güzel hizmetler alıyor." ifadesini kullandı.

Gümrükçüoğlu, belediyede gerek işçi ve işveren ilişkilerinde gerekse işçinin hakkının zamanında ve tam olarak ödenmesi konusunda çok iyi bir noktada olduklarına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Trabzon Büyükşehir Belediyesi, işçi haklarına gösterilen hassasiyet ve iş yeri barışı konusunda örnek belediyeler arasındadır. Zengin, güçlü ve müreffeh bir toplum hedefine ancak işçi ve işveren arasındaki uyumu sağlayarak ve emeği istismar etmeden üretimi artırarak ulaşabiliriz. Bu duygu ve düşüncelerle 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum. İşçi ve emekçilerin bayramı olan 1 Mayıs'ın barış ve huzur içerisinde kutlanmasını diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon 1 Mayıs Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title