Haberler

1 Mayıs'a Doğru

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Karaosmanoğlu, mesajında, Türkiye'nin her geçen gün büyüyen ve güçlenen ekonomisinin temel taşının ülkenin dört bir yanında çalışan insanlar olduğunu belirtti.

Türkiye'nin güçlü ekonomik duruşu ve refah seviyesinin, helal rızık kazanmak için çalışan işçilerin alın teriyle var olduğunu vurgulayan Karaosmanoğlu, mesajında, şunları kaydetti:

"Kocaeli'mizde çeşitli sektörlerde gecesini gündüzüne katarak çalışan bütün işçi kardeşlerimiz hem kentimizin hem Türkiye'mizin güçlü geleceğinin güvencesidir. İşçi kardeşlerimizin sosyal güvenceleri, hak arayışları, sendikal faaliyetleri ve iş güvenlikleri konusunda destek vermeye ve sorunlarının en kısa sürede çözümü konusunda taşın altına elimizi koymaya devam edeceğiz. Birlik ve dayanışma ruhu içinde çalışan, üreten Türkiye'nin 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşmasında başarının en büyük pay sahipleri yine işçi kardeşlerimiz olacaktır. Ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde alın terleriyle lokomotif güç oluşturan bütün işçi kardeşlerimizin bayramını yürekten kutluyorum."

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Türkiye 1 Mayıs Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title