Haberler

1 Kasım'da Acun'un Amcası Kazandı, Tarkan'ın Dayısı Kaybetti

Güncelleme:

Tarkan, seçim öncesinde destek konserleriyle dayısına büyük bir PR imkanı sundu. Fakat Rize'de AK Partili seçmenin çoğunluğu, CHP'nin kentten vekil çıkaramamasına neden oldu.

7 Haziran'ın ardından değişen milletvekili listelerinde sanatçı yakınları da yer bulurken, Acun ve Tarkan'ın akraba adayları dikkati çekti. 1 Kasım seçim sürecine ilişkin partilerin adaylık listelerinin belirlemelerinin ardından sanat ve televizyon dünyasından da önemli isimlerin yakın akrabaları ve çevresindekilerin milletvekili adayı olduğu duyuruldu.

ACUN'UN ve TARKAN'IN AKRABALARI ADAY OLMUŞTU

Bu isimlerden en çok dikkati çeken en önemli iki isim ise Acun Ilıcalı'nın amcası Mustafa Ilıcalı ile Tarkan'ın dayısı Kemal Köymen. Peki, seçim öncesinde Tarkan ve Ilıcalı'nın desteklediği ve milyonların haberdar olduğu o iki aday Meclis'e girebildi mi? İşte yanıtı...

ERZURUM ''ILICALI'' DEDİ

Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı'nın amcası Prof. Mustafa Ilıcalı, daha önceden Ak Parti milletvekilliği adayı olmuştu.

1 Kasım'da Türkiye genelinde yapılan seçimlerin sonucunda AK Parti yüzde 49,29'luk oy oranı ile tek başına iktidar oldu. Erzurum ikinci sıra milletveli adayı olan Mustafa Ilıcalı da meclise girmeye hak kazandı.

TARKAN'IN DAYISI KAZANAMADI

Tarkan'ın dayısı eski Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Kemal Köymen ise CHP'den Rize Milletvekili adayı olmuştu.

Tarkan, seçim öncesinde destek konserleriyle dayısına büyük bir PR imkanı sundu. Fakat Rize'de AK Partili seçmenin çoğunluğu, CHP'nin kentten vekil çıkaramamasına neden oldu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mustafa Ilıcalı Ak Parti Tarkan Magazin Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

Hal:

Erdoğanın memleketinde başka partiye oy çıkar mı, dayının kaybedeceği belliymiş

74
11
yanıtYanıtla
Deniz:

DADAMSIN Tarkan zaten seni bütün dünya çok seviyor bende CHP liyim adamın dibisin Atatürk yine atatürk yine TC Cumhuriyeti

33
48
yanıtYanıtla
yusuf:

CHP Atatürkçü mü yani . chp gençlik kolları ile hdp liler yani pkk lılar ortak miting düzenliyorlar . bak bakalım Atatürk hiç kürtçü olmuşmu . hdp li vekiller Atatürkü sövüyor chp li vekillerle hdp li vekiller kolkola dolaşıyor. Chp Atatürkçü imiş.

yanıt23
yanıt12
Adınızı Yazın:

Tarkan hiç üzülme bizde sıra gelecek

25
20
yanıtYanıtla
ha:

acun çızgısını bozmadığı muddetce kaybetmez.

23
16
yanıtYanıtla
istikrar:

Ak parti herzaman mükemmel onun için tarkanın iki konseriyle akpnin akıllı insanlarının kafası karışmaz onun için dayısı boşuna tarkana sırt dayamış geçmiş olsun :)

16
13
yanıtYanıtla
normal:

acunun kafası çalışıyor tarkanın sadece çenesi. aynı şekilde partileri de öyle.

19
7
yanıtYanıtla
anti akpkk:

lan milleti birbirine kirdiginiz yetmiyor simdide sanatcilari birbirine yedirinde SEVR tez zamanda olussun. .

8
16
yanıtYanıtla
KARTAL:

ohhhhhh çok güzel olmuş tabiiiii tarkanada kapak olmuş . eeeee öğrensin artık her zaman iyilerin kazanacağını . kötülerin daima kaybedeceğini. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

13
7
yanıtYanıtla
hayri:

chp iktidar olduğunda da iyiler mi kazanmıştı ?

yanıt5
yanıt5
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title