Haberler

1 Günlük Yevmiyelerini Soma'ya Bağışladılar

Muş’taki Ceylan Eğlence Merkezi yetkilileri ve çalışanları, Soma’da yaşanan maden faciasında yaşamını yitirenlerin yakınlarına destek olmak için bir günlük gelirlerini onlara bağışladılar.

Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan ve tüm yurdu yasa boğan maden faciasının ardından Muş’taki bir eğlence merkezi, örnek bir dayanışmaya imza attı. Muş’un en büyük eğlence merkezi, yaşamını yitiren madenciler için müziği kapatıp, gün boyunca madenci yakınları için çalıştılar. Tüm ülkeyi yasa boğan facianın ardından geride kalan madenci yakınlarına destek olmak için bir günlük gelirlerini Soma’ya bağışlayan Ceylan Eğlence Merkezi, müşterilerden de büyük destek gördü. Yüzlerine kömür karası sürüp kafalarına baret takan çalışanlar da bir günlük yevmiyelerini bağışladılar.

Yaşanan facianın ardından Soma’ya destek olmak için bir günlük gelirlerini bağışlamak için böyle bir program hazırladıklarını kaydeden Ceylan Eğlence Merkezi sahibi Erhan Göçmen, büyük bir acı yaşadıklarını söyledi. Yaşanan facianın sadece Soma’da değil tüm ülkede en derinden hissedildiğini kaydeden Göçmen, “Maden faciasında yaşamını yitiren kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz. Televizyon ve gazetelerden takip ettiğimiz gelişmeler karşısında eli kolu bağlı beklemek yerine elimizden gelen yardımda bulunmak olduğunu anladık. Bu sebeple bir günlük gelirimizi Soma’da yaşamını yitiren madencilerin yakınlarına bağışlamaya karar verdik” dedi.

“ELİMİZDEN NE GELİRSE YAPMAYA HAZIRIZ”

Ceylan Eğlence Merkezi İşletme Müdürü Melikşah Demir ise, tüm çalışanlar olarak Soma’ya destek olmak için çalıştıklarını kaydetti. Ceylan Eğlence Merkezi olarak amaçlarının gerçekten yardımda bulunmak olduğunu kaydeden Demir, “Babalarını kaybeden çocukları görüp de kayıtsız kalmamız mümkün değildi. Bu çocuklara elimizden geldiğince yardımda bulunmak için bu çalışmayı yaptık. Elimizden ne gelirse yapmaya her an hazırız. Ama ilk etapta elimizden gelen ve yapabileceğimiz böyle bir çalışma oldu” şeklinde konuştu.

RECAİ DENİZ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Soma Muş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title