Haberler

Eşini Öldürüp Kendini İhbar Etti

Güncelleme:

Gaziantep'te 32 yaşındaki Mustafa Çakmak, evden kaçmak isteyen eşini öldürerek, "Eşimi öldürdüm gelin beni alın" diye kendini ihbar etti.

Gaziantep'te bir fabrikada işçi olarak çalışan 32 yaşındaki Mustafa Çakmak, evden kaçarak Mersin'e gelen eşi 20 yaşındaki Aslı Çakmak'ı tabancayla vurarak öldürdü.

EŞİNİN KAFASINA SIKTI

Olay, merkez Toroslar İlçesi'ne bağlı Çukurkeşlik köyü yolunda meydana geldi. İddiaya göre bir çocuk annesi Aslı Çakmak, yaklaşık 4 ay önce kaçarak Mersin'e geldi. Mustafa Çakmak, Mersin'de kimliği henüz bilinmeyen bir kişi ile birlikte yaşamaya başladığı öne sürülen eşi Aslı Çakmak'ın izini buldu. Çakmak, telefonla ulaştığı eşi ile konuşmak için buluştu Otomobille Çukurkeşlik Köyü yoluna giden Çakmak yolda durup eşi ile bir ağaç altında oturdu. Bir süre sonra Çakmak üzerinde bulundurduğu ruhsatsız tabanca ile eşinin başına 2 el ateş etti.

"EŞİMİ ÖLDÜRDÜM GELİN BENİ ALIN"

Olay yerinde ölen eşinin cesedi başında bir süre bekleyen Mustafa Çakmak, polisi arayarak "Eşimi öldürdüm, gelin beni alın" diye ihbarda bulundu. Olay yerine giden polis, cesedin başında silahıyla bekleyen Çakmak'ı gözaltına aldı.

"ÖLDÜRMEK İÇİN VURMADIM"

Eşini tek kurşunla öldüren Mustafa Çakmak, sağlık kontrolüne götürüldüğü sırada, "Eşimin ölümüne sebep olan insan utansın. Ben öldürmek için vurmadım. Eşimin beynini yıkadılar namussuz insanlar" diye konuştu.

Genç kadının cesedi otopsi yapılmak üzere Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, cinayetle ilgili soruşturma çok yönlü sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Çakmak Gaziantep Toroslar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

AKDENİZzumrudu_anka@hotmail.com:

Normalde hiç bir kadın evini yuvasını terketmez.Muhakkak birşeyler vardır.Kadını tanımıyoruz neler yaşandı birebir şahit değiliz.Oyüzden biz ne söylesek yanlış olur.ALLAH CC rahmet eylesin.Yüce mevlam merhametiyle muamele etsin.Ailesine sabır versin.

55
2
yanıtYanıtla
TAHAtadumus@hotmail.com:

böyle şerefsizleri çürüyene kadar içerde tutun,ama nerde o adelet,şerefsiz evladı sen bir karıncaya can verebilirmisin,can almak senin ne haddine,ALLAH rahmet eylesin hatun kişiye

20
25
yanıtYanıtla
antitahaslayer3807@mynet.com:

LAN MAL HERİF kadın kaçmış çocougunu birakip . hatun kişi omu şimdi kadınımı cezalandırmak lazım adamımı ? tabiki yanlış kaçtıysa bırak gitsin ama öyle herkesin içine sindirebileceği bir şey değil yani Allah korosun .

yanıt0
yanıt0
adanalıyusufhan76@hotmail.com:

rabbim yoldan çıkarmasın

42
0
yanıtYanıtla
Yilmazaliveli.halil@hotmail.de:

Veysel Gümüs ve Erol bey Men sizin yasinizi menden en az 15 ile 20 kücüksen beli Men 13 senedir evliyim mutlu yuvam var men hayatin aci acimaz kötü erseyi yasadim gördüm tatdim ama hanimi bir es olarak görmüyorum sade bir hayat arkadas bir ömür boyu karsilikli sevgi ve saygi icine paylasarak gecirdiyim iyi kötü günde yanimda olan sevgi melegi olarak görüyorum men sizin gibi kafelerde derneklere takilmam hanim en iyi arkadasim gezersem beraber gezeriz her yere beraber gideriz evlilik bu demek??? Ilk önce bir Erkek evlenmeden önce özüne bakmali kendi ayakin üstünde durmali sabit isi olmali soytarlktan kötü aliskanliktan vaz gecmeli bunu yapamirsa hic evlenmesin !! Menim kisa gecmisim Avrupada arka sokaklarda böyüdüm bugünlere geldim anliyan anlar ne demek istediyimi?? Erol o enisten senin Bacini öldürse ne yaparsan? men onu hapiste sag birakmam tezmizlerim ama ilk önce cehenemi yasdiririm!! meni taniyanlar bunu biler ne kadar modern olsam bu konuda esgi kafayim

yanıt0
yanıt0
Meralberat_meral_berkay@hotmail.com:

Eğer haramda huzur ararsan huzur sana haram olur.... özellikle erkeklere gelsin

29
2
yanıtYanıtla
mastermidokumus067@hotmail.com:

Meral hnm,bu kadın eğer doğruysa evliyken başka biriyle yaşamaya başlamış erkeklerin ne günagı var anlamadım ?

yanıt0
yanıt0
ÖSDEMİRozdemir.mehmet@windowslive.com:

YANLIŞ YAPTIN YAZIK YÖNÜN KIBLEDE OLSAYDI ŞEYTANA UYMAZDIN BUNLARDA BAŞINA GELMEZDİ

24
7
yanıtYanıtla
XXXesra_h_800@hotmail.com:

OLAN O Bİ TANE ÇOCUGA OLMUS HEM ÖKSÜZ HEM YETİM KALMIS YAVRUCAK :(

30
0
yanıtYanıtla
ANTİanti_biotik_55@hotmail.com:

anti:Adamın ne suçu var kadın aradığını bulamadıysa kocasından boşansın sonra başkasıyla evlenecekse evlensin.Adamın millet içine çıkmaya yüzümü kalır .Saçma konuşmayın herşeyin bi adabı var o kadın eşini çocuğunu bırakıp giderken düşünecekti.

12
16
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title