Haberler

1 Ayda 3 Milyonluk Yatırım

Güncelleme:

Kültürel ve sosyal projelerle adından söz ettiren Karşıyaka Belediyesi, fiziki projelere ve altyapı çalışmalarına da ağırlık verdi.


2015'in ilk ayında, heyelan ve çökme riski taşıyan Cumhuriyet ve Yamanlar bölgelerinde toplam 136 metrelik istinat duvarı yapıldı. 17 mahallede, yol, kaldırım ve köprü yenileme çalışmalarına hız verildi. Bir ayda 3 milyon liralık yatırıma imza atıldı. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Yarınlarımız, bugünlerden daha güzel olsun diye çalışıyoruz" dedi.

EN BÜYÜK PAY FEN İŞLERİNE
2
015 yılı bütçesini 187 milyon lira olarak belirleyen ve en büyük payı altyapı çalışmalarına ayıran Karşıyaka Belediyesi, 2015 yılına da hızlı girdi. Kültürel ve sosyal projelerin yanı sıra, altyapı çalışmalarına da önem veren belediye ekipleri, eş zamanlı olarak 17 mahallede bakım, onarım ve yenileme çalışması başlattı. Özellikle ilçenin yüksek mahallelerindeki heyelan ve kayma riskine karşılık, Yamanlar ve Cumhuriyet'te, toplam 136 metrelik istinat duvarları yapıldı.

MAHALLELİ DE MEMNUN

Su baskını ve taşma ihtimali bulunan bölgelerde ise yol asfaltlama ve kaldırım çalışmalarına hız verildi. Yapılan çalışmaların, can ve mal güvenliğinin sağlanması adına önemli olduğu belirtildi. Belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmalar, mahalle halkının da beğenisini kazandı. Çalışmaların aralıksız devam edeceği belirtildi.

"YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ"

Karşıyaka'yı daha yaşanabilir ve konforlu bir kent haline getirmek için çalıştıklarını söyleyen Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar "Karşıyakalıların yarınları bugünden daha güzel olsun diye çalışıyoruz. Halkın can ve mal güvenliğini sağlayacak yatırımlara ara vermeden devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan gelen talep ve öneriler doğrultusunda daha güzel, daha modern ve huzurla yaşanabilir bir Karşıyaka oluşturmak için, gece gündüz demeden, ara vermeden, hep aynı azim ve kararlılıkla çalışacağız. Sel felaketlerinin yaşanmaması, afetlerin can alıcı olmaması için gayret gösteriyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Mutlu Akpınar Karşıyaka Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title